Reis arastirmalarda telefonun yaydigi mavi isiklardan dolayi gozun zihne gunun sabah oldugunu soyledigini duydum. Yatmadan 1-2 saat onceden telefon televizyon pc gibi elektronik aletlere bakmamayi deneyebilirsin.Gece 11-12 arası yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum zor uyanıyorum, Gün içinde sürekli esniyorum bazen dalıp gidiyorum kafam bir yerlerde oluyor bu da işime yansıyor. Akşam 6 da e vde oluyorum yemekten sonra hemen uykum geliyor lakin uyusam ayrı dert uyumasam ayrı dert çünkü uyursam o günüm boşa geçmiş olacak bunu da istemiyorum en azından bilgisayara oturayım diyorum zar zor oturuyorum direkt kafa sürekli uyku da zevk alamaz oldum hayattan taktikleriniz falan var mı? Artık dinç tutan uyuşturucu falan almayı düşünüyorum...
amaç yani. çok istediğin birşey olması laızm ve uğruna her gün gerçekten isteyerek çalıştığın bir şey. böylece sorun azalmış belkide kalkmış olurBen çalışıyorum kral hedeften kastın nedir tam anlayamadım açar mısın biraz?
knk sorun da orda işte hiç bir isteğim amacım veya gayem kalmadı umudum kalmadı sırf yaşamak için yaşıyorum belki ileride kısmetimiz açılır da daha iyi bir hayat yaşarız o zaman belki amacım olur lakin şuan hiç bir amacım yok ailem zorlamasa çalışmam bile ne paraya ne bir şeye isteğim de yok gönlüm deamaç yani. çok istediğin birşey olması laızm ve uğruna her gün gerçekten isteyerek çalıştığın bir şey. böylece sorun azalmış belkide kalkmış olur
Gece 11-12 arası yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum zor uyanıyorum, Gün içinde sürekli esniyorum bazen dalıp gidiyorum kafam bir yerlerde oluyor bu da işime yansıyor. Akşam 6 da e vde oluyorum yemekten sonra hemen uykum geliyor lakin uyusam ayrı dert uyumasam ayrı dert çünkü uyursam o günüm boşa geçmiş olacak bunu da istemiyorum en azından bilgisayara oturayım diyorum zar zor oturuyorum direkt kafa sürekli uyku da zevk alamaz oldum hayattan taktikleriniz falan var mı? Artık dinç tutan uyuşturucu falan almayı düşünüyorum...
kanka ilaçlar var istersen bir doktora git zaten sana yardımcı olurlarGece 11-12 arası yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum zor uyanıyorum, Gün içinde sürekli esniyorum bazen dalıp gidiyorum kafam bir yerlerde oluyor bu da işime yansıyor. Akşam 6 da e vde oluyorum yemekten sonra hemen uykum geliyor lakin uyusam ayrı dert uyumasam ayrı dert çünkü uyursam o günüm boşa geçmiş olacak bunu da istemiyorum en azından bilgisayara oturayım diyorum zar zor oturuyorum direkt kafa sürekli uyku da zevk alamaz oldum hayattan taktikleriniz falan var mı? Artık dinç tutan uyuşturucu falan almayı düşünüyorum...
geçmiş olsun kardeşim yapcak bişi yokGece 11-12 arası yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum zor uyanıyorum, Gün içinde sürekli esniyorum bazen dalıp gidiyorum kafam bir yerlerde oluyor bu da işime yansıyor. Akşam 6 da e vde oluyorum yemekten sonra hemen uykum geliyor lakin uyusam ayrı dert uyumasam ayrı dert çünkü uyursam o günüm boşa geçmiş olacak bunu da istemiyorum en azından bilgisayara oturayım diyorum zar zor oturuyorum direkt kafa sürekli uyku da zevk alamaz oldum hayattan taktikleriniz falan var mı? Artık dinç tutan uyuşturucu falan almayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?