- Konuyu başlatan
-
burda yaşadığım tek sorunu çoğu türk genci yaşıyordur o da beslenmeye ilişkin sorunlar. Ona biraz daha dikkat etmeye çalışırım hocam sağolun önerileriniz içinStres ve yorgunluk, fiziksel veya psikiyatrik hastalıklar, sigara ve alkol kullanımı, aşırı kahve tüketimi veya gece yatış saatlerine yakın kahve tüketimi, değişken çalışma saatleri, kullanılan bazı ilaçlar, beslenmeye ilişkin sorunlar.. Bunlar ciddi sorunlar sağlığın için dikkate al hocam sen olmazsan kim savaşacak spamcılarla
hocam bilemedim 1 kutu fazla gibi bi tık sankiSıcak bir alıp,üzerine sıcak bir içecek iç,1 kutu kas gevşetici sür sabaha zımba gibi kalkarsın
Az gelir bir kutuda vazelin ile kıvam yaparsan çok iyi olurhocam bilemedim 1 kutu fazla gibi bi tık sanki
uyandığımda 25 yıldır uykuda olduğumu öğrenince zaman makinesi çıkmış olur mu hocamAz gelir bir kutuda vazelin ile kıvam yaparsan çok iyi olur
Tabiki de dostum uslu bir çoçuk olabilirsen şirinleri bile görebilirsinuyandığımda 25 yıldır uykuda olduğumu öğrenince zaman makinesi çıkmış olur mu hocam
giderim belki deme dostum ihmal etme sağlık şakaya gelmez allah korusun bir kösede yıgılır kalırsın amasn diyimbilemedim hocam son sıralar uyku pek uyuyamıyorum giderim belki
punisher izlehocam önerin açıp izleyeyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?