Hafta sonu tatillerinde günü birlik ucakla gidip dönerdik. ama çok masraflıydı beaUzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim hiç uzak mesafe ilişkim olmadı. Olmasını da istemezdim açıkçası. Sağlıklı bir şekilde yürütebileceğimi düşünmüyorum. İki taraf da birbirinin yanına sık sık gitse de her zaman yan yana olamamak, çok ihtiyaç duyduğunda yanında onu görememek, çoğu zaman dokunamamak vb. Çok zor şeyler benim için. Sizin uzak mesafe ilişkiniz var mı veya oldu mu? Nasıl yürütüyorsunuz/yürüttünüz?
aşırı sıkıntılı ilişki bence yapılmaz hocamUzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim hiç uzak mesafe ilişkim olmadı. Olmasını da istemezdim açıkçası. Sağlıklı bir şekilde yürütebileceğimi düşünmüyorum. İki taraf da birbirinin yanına sık sık gitse de her zaman yan yana olamamak, çok ihtiyaç duyduğunda yanında onu görememek, çoğu zaman dokunamamak vb. Çok zor şeyler benim için. Sizin uzak mesafe ilişkiniz var mı veya oldu mu? Nasıl yürütüyorsunuz/yürüttünüz?
Butun konuyu ozetleyip kilitlemis. Tamamen katiliyorum.uzak mesafe ilişkisi 2 kişinin yaşadığı ilişki zannedilen aslında çok kişinin olduğu ilişkidir
Uzak mesafe diye ilişki olmaz ilişki adı üstünde yakınlıktan doğar.Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim hiç uzak mesafe ilişkim olmadı. Olmasını da istemezdim açıkçası. Sağlıklı bir şekilde yürütebileceğimi düşünmüyorum. İki taraf da birbirinin yanına sık sık gitse de her zaman yan yana olamamak, çok ihtiyaç duyduğunda yanında onu görememek, çoğu zaman dokunamamak vb. Çok zor şeyler benim için. Sizin uzak mesafe ilişkiniz var mı veya oldu mu? Nasıl yürütüyorsunuz/yürüttünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?