Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
uzak mesafe ilişkiden uzak dur kardeşim uğraşmana değmez

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Uzun mesafe ilişkilerinin zor olabileceğini düşünüyorum ama her iki taraf da bağlıysa ve çaba göstermeye istekliyse, ilişki başarılı olabilir. İletişim her ilişkide önemli olmakla birlikte, uzun mesafe ilişkilerinde daha da önem kazanıyor. Partnerinizle dürüst, açık ve şeffaf olmak, mesafeye rağmen birbirinize zaman ayırmak önemlidir. Ben kendim uzak mesafeli bir ilişki yaşamadım ama bazılarının çok iyi çalıştığını gördüm, bazılarının da zorlandığını.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kesinlikle yapilmamali yapana kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Olmaz diye bir şey yok yani olur mesela 1 yıl oldu ama en sonunda terk edip eski sevgilisine döndü ve hani aynı şehirde olan gib olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim hiç uzak mesafe ilişkim olmadı. Olmasını da istemezdim açıkçası. Sağlıklı bir şekilde yürütebileceğimi düşünmüyorum. İki taraf da birbirinin yanına sık sık gitse de her zaman yan yana olamamak, çok ihtiyaç duyduğunda yanında onu görememek, çoğu zaman dokunamamak vb. Çok zor şeyler benim için. Sizin uzak mesafe ilişkiniz var mı veya oldu mu? Nasıl yürütüyorsunuz/yürüttünüz?
güvenle alakalı bir durum ona güveniyorsan yanında olmasa bile seviyorsan uzak mesafede olsada bile ilişki yürütülebilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
başta ben de böyle düşünüyordum fakat 2.5 yıldır süren gayet sağlıklı bir ilişkim var, maalesef mesafeye değil kişiye bakıyor. aldatmak isteyen yanındayken de aldatır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aşırı zor'kötü bir duygu bence yaşanmamalı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hiç yaşamamış biri olarak söylüyorum yakın arkadaşlarımın bir çoğu yaşadı hepside kötü bitti önermem ama seviyosan yapıcak bişey yok :(

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
uzak mesafe ilişkisi saçmalık elbet yazmaktan sıkılacaksınız ve başkalarıyla ilişki kurmaya çalışacaksınız yani uzak mesafe ilişkiai yürütülemez

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
uzak ilişki beyni öldürür saglam degildir

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hiçbir kadını onun için ağlayacak kadar sevme kardeşim bu sana yeter :D

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eğer doğru kişi olduğundan emınsen kesınlıkle uzak yakın farketmez çünkü sonunu bılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim hiç uzak mesafe ilişkim olmadı. Olmasını da istemezdim açıkçası. Sağlıklı bir şekilde yürütebileceğimi düşünmüyorum. İki taraf da birbirinin yanına sık sık gitse de her zaman yan yana olamamak, çok ihtiyaç duyduğunda yanında onu görememek, çoğu zaman dokunamamak vb. Çok zor şeyler benim için. Sizin uzak mesafe ilişkiniz var mı veya oldu mu? Nasıl yürütüyorsunuz/yürüttünüz?
öncellikle benim 1.5 yıl sanal ilişkim olmuştu şöyle söyleyeyim gerçekten zor birbirinizi görmüyorsunuz sarılamıyorsunuz öpemiyorsunuz el ele tutuşamıyorsunuz kısacası eğer gerçekten seviyorsanız olur ciddi cddi oluyor kendinize güveniyorsanız yapın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
uzak mesafe ilişkisi 2 kişinin yaşadığı ilişki zannedilen aslında çok kişinin olduğu ilişkidir ;)
Çok doğru. Bir kere uzun ilişkim olmuştu aynen böyleydi bi mesaj yazıcağım zaman arkadaşa sorardım. Hiçbir zaman 2 kişi arasında yaşanmayan, samimi olmayan ilişkidir yapmayın yaptırmayın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Uzak mesafe yürümez dostum cinselligin yürümediği hiçbir ilişkinin geleceği olmaz

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
denemeyin, sonu yalan olur..