Uzaylılar aslında gelecekten gelen insanlar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aklıma bir soru takıldı, çoğu sitede bu soruyu destekler biçimde net olmasada cevaplar vermiş, olabilir mi? zaten uzaylı görüntüleri yazdığında internete insanın biraz farklı hali çıkıyor karşınıza, insan değilde evrimleşmiş hali, gelecekten gelmiş olabilirler insanlık evrimleşe evrimleşe o hale gelmiş ve zaman makinesi aracılığı ile eski zamanlara uğruyor olabilir, bu sadece bir teori kanıtlanması imkansız fakat aniden yok olan ufolar bunu kanıtlar neticede, bilimsel olarak dünya dışı varlıklar ve zaman yolculuğu her ne kadar sadece şu anki teknoloji ile ileriye gidilebildiği kabul edilse'de 2 side kabul ediliyor ve olma ihtimali var, eğer öyleyse oturup bir çay içmeyi isterim. :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pek çok kişi tarafından desteklenen bir teori bu olabilir ama milyarlarca gezegen var oralardan da gelmiş olabilirler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
insanın evriminden ziyade gelişmiş farklı bir ırk olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aga uzaylı denilen şeyi görmüş olsak bir kere belki bu tabiri teoriyi yapmak olabilirdi ama bu çok felsefik kalıyo yani tabi bi teori ama anlamsız kaldı maymundan geldikten bile daha uçuk bir teori xd

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bence Var, Milyarlarca Gezegen Ve Milyonlarca Galaksi Boşa Yaratılmamıştır? Ve İnsanın Evrimleşmiş Türünden Geldiği Olayları da Var, Onlarda Gerçektir Muhtemelen.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence gerçektir ama gelecekten geldiklerini düşünmüyorum şuanda evrende bizimle birlikte yaşayan farklı bir ırktır

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Gelecekten geldiklerine inanmak zor olurdu, böyle bi durum olsa bunu sürekli kullanırlardı, zaten uzaylı denen şey kelime anlamı olarak da uzayda bizden farklı yerlerde yaşan varlıklardır dolayasıyla farklı gezegenlerde bizden habersiz yaşan varlıklar olabilir ki bence olmalı da sonuçta bizim dünyamızda uzayda bir gezegen onların da kendilerine göre yarattıkları bir habitatları vardır diye umuyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence uzaylı vardır çünkü insan tek başına şaçma olur :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dünya dışı varlıklara inanıyorum sonuçta evren sonsuz gezegenler fazla bilinmeyen bi sürü yıldızlar var

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
uzaylıların resmi olarak var olduğunu kabul eden devlet var mı ?

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
fazla bilinmeyen bi sürü yıldızlar var

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzaylılar için bizde uzaylıyız. Konuya böyle bakarsak bence sorun kalmıyor :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
farklı bir gezegende bizden daha fazla gelişmiş bir ırk olduklarına inanıyorum neden bizle açık olarak iletişim kurmamaları konusuna ise ilkel bir toplulugun nasıl hangi yönde gelişiğini gözlemlemek istemeleri olarak yorumluyorum

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
18 bin alem var bence uzaylılar vardır

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
uzaylılarda dünyada kimler var diye düşünüyolarmış :D muhtemelen yani ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...