Uzman Üye
knk bircok teori var ama hicbirinin gercekligi olmadı gı icin inanmıyom ben
Ya tam tersiyseAklıma bir soru takıldı, çoğu sitede bu soruyu destekler biçimde net olmasada cevaplar vermiş, olabilir mi? zaten uzaylı görüntüleri yazdığında internete insanın biraz farklı hali çıkıyor karşınıza, insan değilde evrimleşmiş hali, gelecekten gelmiş olabilirler insanlık evrimleşe evrimleşe o hale gelmiş ve zaman makinesi aracılığı ile eski zamanlara uğruyor olabilir, bu sadece bir teori kanıtlanması imkansız fakat aniden yok olan ufolar bunu kanıtlar neticede, bilimsel olarak dünya dışı varlıklar ve zaman yolculuğu her ne kadar sadece şu anki teknoloji ile ileriye gidilebildiği kabul edilse'de 2 side kabul ediliyor ve olma ihtimali var, eğer öyleyse oturup bir çay içmeyi isterim.![]()
böyle birşeyin oldugunu sanmıyorum. gezegende tamamen yalnızız dünya dışı varlıklar hele ki teknolojileri çok yüksek bize kadar ulaşabilecek kadar gelip öyle iki ışık gösterip gideceklerini sanmıyorumGezegende Yalnız olmadığımız bir gerçek, Nasa bunları gizliyor .
uzaylı demek gayet doğru bir tabirdir. ecnebilerin '' Alien '' kelimesi işte şu manaya gelmektedir. yabancı ve uzaylı burda bahsi geçen uzaylı zaten insan değil tanınmamış bilinmez olan için kullanılandır. teşekürleruzaylı değil de dünya dışı varlıklar desek sanki daha doğru olurnihayetinde bizde uzay boşluğunda yaşıyoruz. gelecekti koşullara uyum sağlayarak mutasyona uğramış olabiliriz. gelecekti bizler olabilirler evet...
yok estafurullah kardeşim benim herhangi bir derdim yok hani şey demişsin ya uzaylı değil de dünya dışı varlık diyelim işte bize uzaylı olarak çevirilen kelimenin manası zaten o anlama geliyor o yüzden uzaylı demenin bir problemi yok demeye çalışıyorum. alien'in anlamını biliyorduysan öyle yazmazsın diye düşündüm de ondan öyle dedim yoksa gücendirmek istemedim seni sakin oluzaylı demek gayet doğru bir tabirdir. ecnebilerin '' Alien '' kelimesi işte şu manaya gelmektedir. yabancı ve uzaylı burda bahsi geçen uzaylı zaten insan değil tanınmamış bilinmez olan için kullanılandır. teşekürler