Uzaylılar aslında gelecekten gelen insanlar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Dünyanın yaşı yaklaşık 4 milyar, 4 milyar yıldır bahsettiğin insansı uzaylılar dünyayı ziyaret edip ne yaptılar, bilim adamlarının uzaya gönderdikleri ses ve mektuplara neden bunca yıldır geri dönüş yapmadılar, utanıyorlar mı yoksa, soruyorum size. Teori kavramı, gözlem ve deneylerle kanıtlanmış anlamına gelir, kavramları bilmeden kullanmayın. UFO denilen kavramsa "tanımlanamayan cisim" demek, tanımlanamayan cisim için Teori demek hatalı cümledir. Ve evet dünya dışı varlıklar vardır ancak sandığımız gibi medeniyet kuracak kadar ilerleyebilen canlılar değildir şahsi fikrim.
bilim insanları uzaya kendi teknolojilerinde ses ve frekans gönderiyor ve adı üstünde '' space '' boşluk yani boşluğa gönderiyor bunlar da ışık hızında gidiyor yani gittiği hız ne kadar çok hızlı olsa da bahsedilen boşlukta bir uzaylı yaşamına ulaşması ve o uzaylı yaşamın alayabileceği farkedebileceği şekilde ona ulaşması gerekir şayet ki uzayda bu freakanslar başka freaknslarla karışmadan saf bizim gönderdiğimiz bir biçimde canlı yaşamına ulaşsa bile o formların bunlara verdiği cevaplar belki de bizim henüz bizim anlayacağımız ve çözemeyeceğimiz boyutlarda olabilir. yani uzayda elbette ki tek canlı formu biz değilizdir bu bir gerçek bunun kanıtı da biziz zaten fakat iletişime geçebildiğimiz bir canlı yaşamı vb bişeye henüz rastlanılmamıştır. senin düşündüğünün aksine her canlı formu medeniyet kurar. bir yapısı ve bir gelişmişliği vardır fakat dünya üzerinde gözlemlediklerimizle yanıtlamamız gereken bir soru değildir bu. bildiklerimiz okyanusta bir damladan farksızdır :D

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Orasını bilemeyiz de sonuç itibariyle koskaca evrende yalnız değiliz ayrıca bunu kanıtlar tonlarca araştırma bulguları var en basiti mısır piramitleri ve piramitlerin içerisine yapılmış çizimler, şekiller ki o dönemde yaşayan birisine bakılırsa medeniyetin dahi daha yeni yeni oluşmaya başladığı zamanlar böylesine eski bir çağda böyle bir ürünün sadece düşünce hayal gücünden ibaret olmadığı aşikar. Hükümetlerce bilinen ancak insanlardan saklanan daha çok şeyler var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
uzaylılar var bu bi gerçek yotubede araştırabılrısiniz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bilim insanları uzaya kendi teknolojilerinde ses ve frekans gönderiyor ve adı üstünde '' space '' boşluk yani boşluğa gönderiyor bunlar da ışık hızında gidiyor yani gittiği hız ne kadar çok hızlı olsa da bahsedilen boşlukta bir uzaylı yaşamına ulaşması ve o uzaylı yaşamın alayabileceği farkedebileceği şekilde ona ulaşması gerekir şayet ki uzayda bu freakanslar başka freaknslarla karışmadan saf bizim gönderdiğimiz bir biçimde canlı yaşamına ulaşsa bile o formların bunlara verdiği cevaplar belki de bizim henüz bizim anlayacağımız ve çözemeyeceğimiz boyutlarda olabilir. yani uzayda elbette ki tek canlı formu biz değilizdir bu bir gerçek bunun kanıtı da biziz zaten fakat iletişime geçebildiğimiz bir canlı yaşamı vb bişeye henüz rastlanılmamıştır. senin düşündüğünün aksine her canlı formu medeniyet kurar. bir yapısı ve bir gelişmişliği vardır fakat dünya üzerinde gözlemlediklerimizle yanıtlamamız gereken bir soru değildir bu. bildiklerimiz okyanusta bir damladan farksızdır :D
Bu konuda ki söylemler suallerden ve fikirlerden ileriye gitmez. Bizler gibi iki bacaklı, iki kollu, üstün teknolojilere sahip, tehlikeli canlıların olduğunu hiç düşünmüyorum, olsa olsa günümüzde ki hayvanlardan çok ya da biraz daha farklı canlılardır. "sandığımız gibi medeniyet kuracak kadar ilerleyebilen canlılar değildir şahsi fikrim." burada ki kastım her canlının medeniyet kuramayacağı değil, sanat, teknoloji, bilim gibi alanlarda çok ilerleme kaydetmiş bir canlılık medeniyetinin yokluğu idi.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ben bu uzaylı olaylarına pek inanmıyorum çünkü şu ana kadar net bir kanıt hala yok ortada.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kendi galaximizi keşfedememişken evrende neler olduğunu bilemeyiz. Ben inanıyorum ki farklı yaşam türleri mevcuttur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
uzaylı diye bir şey yokki varsada cinler şeytanlar var görünün cisimler çoğu zaman onlar dır öle bir şey olsaydı kuranda da yazardı

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
uzaylı diye bir şey yokki varsada cinler şeytanlar var görünün cisimler çoğu zaman onlar dır öle bir şey olsaydı kuranda da yazardı
Kuranı bilim kitabı mı sanıyorsunuz? Bilimle kuranı ilişkilendirmek başlı başına hata iken uzaylılar yok demek bilgisizlik. Uzay sözcüğünün anlamına bakın sonra kendinize, biz neyiz diye sorun lütfen.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Belki onlar bizi keşfetti ve bize uzaylı diyorlardır

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Düşünsene karadeliğe bizden önce girmişler 4 boyuttalar ve bizimle iletişime geçmeye çalışan insan varlığı falan filan amaaan kafam yandı

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu hipotezi kanıtlayamazsın aynı şekilde tam tersini de kanıtlayamazsın o yüzden daha bu soruların cevabını alabilmemiz için çok zaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
52. bölge neden var uzaylı muhabbetleri falan bence vardır diye düşünüyorum kimseyi sokmuyorlar oraya çünki gireni vuruyorlar haberleri çıkmıştı en son

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Uzaylı illaki vardır diye düşünüyorum ama benim bakış açım başka farklı gezegenlerde yaşayan varlıklar vardır diye düşünüyorum küçük ve kendini çok büyük sanan bir ırka bu kadar büyük habitat verilmesi çok büyük bir nimettir ama yanlız değilizdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...