1909 hocam benimki ve sorun yok legit oynayın ban yemessiniz adamları görmeden adamlara scop açmayınWindows sürümünüz nedir hocam 1809 mu 1909 mu veya başka bir şey mi? Çalışmaması için hiç bir sebep yok ortada ama çalışmıyor![]()
Ya hocam legitten bandan yana sıkıntı yokta hile çalışmıyor hile firewall hatası verip duruyor yetkilerde bilmiyor şuan çözümünü discorddan filanda sorduk yok1909 hocam benimki ve sorun yok legit oynayın ban yemessiniz adamları görmeden adamlara scop açmayın
?? 7 mesaj you like this cheats ?thanks for the cheats, i love this cheats!
yes because, I started to play very well, both with him and without him, I reached a high rank, and at my age, I was contacted by a great pubg team!
good luck xdyes because, I started to play very well, both with him and without him, I reached a high rank, and at my age, I was contacted by a great pubg team!
aimbot otomatik ban atmıyor çünkü ben kullandım denedim gerek antremanda gerek klasik oyunda denedim ama aimbotu pek tavsiye etmiyorum hesaptan olabilirsinhile için aim bot açtığında otomatik ban atıyo diyorlar bende seçkine cıkmaya calısıyorumda çıkıp sürekli ban yemekten korkuyorum![]()
oyuna girince şüpheli dosya falan diyip atıyor çözümünü biliyormusun ?aimbot otomatik ban atmıyor çünkü ben kullandım denedim gerek antremanda gerek klasik oyunda denedim ama aimbotu pek tavsiye etmiyorum hesaptan olabilirsin
başka bir oyunun hilesi olabilir bende demiyor daha 15 dk önce bi oyun attımoyuna girince şüpheli dosya falan diyip atıyor çözümünü biliyormusun ?
Çalışıyor.Hala çalışıyor mu arkadaşlar?
Çalışıyor.