Çalışmıyor [v7.12.9.10] [BAN RISK] sByte pbg Steam - June [2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Çok iyi bir hile olmuş elinize sağlık yapan kişiye en yakın zamanda kullanıcam

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
beyler ben bu hileyi kullanmak istiyorum uzun süreli legit tecrübem var. biliyorum ki ASLA ama ASLA belli etmem. hile bu şartlar altında ban atar mı ?. sadece esp veya radar var ise radar da olur o derece.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1909 hocam benimki ve sorun yok legit oynayın ban yemessiniz adamları görmeden adamlara scop açmayın
Ya hocam legitten bandan yana sıkıntı yokta hile çalışmıyor hile firewall hatası verip duruyor yetkilerde bilmiyor şuan çözümünü discorddan filanda sorduk yok :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile için aim bot açtığında otomatik ban atıyo diyorlar bende seçkine cıkmaya calısıyorumda çıkıp sürekli ban yemekten korkuyorum :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yes because, I started to play very well, both with him and without him, I reached a high rank, and at my age, I was contacted by a great pubg team!

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yes because, I started to play very well, both with him and without him, I reached a high rank, and at my age, I was contacted by a great pubg team!

they told me that I want to play in their team, they told me to play 1 month without him and to make my youtube or twitch channel, to see what I can do without him!

Hack Collector
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hello cheat wait for me i will get you soon.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile için aim bot açtığında otomatik ban atıyo diyorlar bende seçkine cıkmaya calısıyorumda çıkıp sürekli ban yemekten korkuyorum :D
aimbot otomatik ban atmıyor çünkü ben kullandım denedim gerek antremanda gerek klasik oyunda denedim ama aimbotu pek tavsiye etmiyorum hesaptan olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...