vac ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
burda kötü bişey dmeicem ama arkadaşları trollemek için 3 el trolledim cs de çıktım ertesi gün vac ban yedim ban yemem sıkıntı deyilde rekabetçi bile girmeden nası ban yiyom

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimal hilen detected olmuş

Tony Stark Kurtarıcınız Olacak!
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hilenin Anti Vac Remower Özelliği Fixlenmiştir.:rem::cryangry: Şimdi Kullanılmasını Önermem Sonradan Vac Remower Özelliği Güncellenince Temiz Temiz Yıkın Ortalığı.:mum::cooldoge::ensarcry::uwot::uwot:

BeklavaFISTIK
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
pc de hile gibi yazılım varsa vac yemişindir :)

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valla hilede hiç sıkıntı yok oynuyorum daha demin 4 maç attım yemeddimde sıkıntı yok hilede

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
100 kişi sorunsuz kullanırken 2-3 kişi sorun yaşıyorsa bu problem sorun yaşayanlardan kaynaklanmaktadır anlamına gelir.

Eğer oyun programı algılamayı başarırsa o an oyuna giriş yapanları tespit edebilir , bu durumda üreticisi programı güncelleyene kadar tespitler gerçekleşebilir.

Eğer programdan kaynaklanan bir hata olursa bu programı kullananların tamamını etkiler.

Oynadığınız oyunun koymuş olduğu kurallara aykırı herhangi bir davranış oyundan uzaklaştırılmanıza neden olabilir.

Bunun nedeni program kullanmanız değil, belli edecek şekilde kullanmanızdır.

Tüm bunların dışında oyunun yapmış olduğu güncellemeler sonrası ban ihtimal "her zaman ve her oyun için" mutlaka vardır, ban yaşanmaması risk olmadığı anlamına gelmez.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
100 kişi sorunsuz kullanırken 2-3 kişi sorun yaşıyorsa bu problem sorun yaşayanlardan kaynaklanmaktadır anlamına gelir.

Eğer oyun programı algılamayı başarırsa o an oyuna giriş yapanları tespit edebilir , bu durumda üreticisi programı güncelleyene kadar tespitler gerçekleşebilir.

Eğer programdan kaynaklanan bir hata olursa bu programı kullananların tamamını etkiler.

Oynadığınız oyunun koymuş olduğu kurallara aykırı herhangi bir davranış oyundan uzaklaştırılmanıza neden olabilir.

Bunun nedeni program kullanmanız değil, belli edecek şekilde kullanmanızdır.

Tüm bunların dışında oyunun yapmış olduğu güncellemeler sonrası ban ihtimal "her zaman ve her oyun için" mutlaka vardır, ban yaşanmaması risk olmadığı anlamına gelmez.

bencede öyle ama önceki yorumlarda anti vac remover fix yediğini söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...