Olay şu o paralı hilelerin çoğu kullanıcılara özel build yapıyor. Yani hilelerin çoğu farklı. Bir program havuzu var ve o havuzdan bir program kullanıcıya veriliyor. VAC bu ikisini karşılaştıraamz. Birinin içinde a kodu varsa diğerinde b var. Packleme algoritmasını da değiştirirse benzerlik oranı da azalır yani oran hesabı ile de tespit edemez.Hocam aciklaminiz icin oncelikle tesekkur ederiz
Cok yakindan takip ettigim iyi yurt disi firmasi var paralilardan cok bilindik rekla m olmasin diye sey yapmicam , o iki farkli hiledende arkadaslarim kullaniyor . Atiyorum a firmasi diyelim a firmasindan suan vaca yakalanan olmadi b firmasindanda ayni sekilde bunun hileyle alakasi yok denilcek kadar az diyorsunuz fakat biz 1 kisiysek onlar 100 kisi onlarda bir sorun teskil etmedi .
Bizim hilenin kullanicilairnin bazilari sadece wh yada sadece ve sadece skin degistirmeyi kullanmislar bunlara bakar olursak bu insanlarda ban yemis acaba hileden degilde siteye girenleri mi fisliyorlar dersiniz eger pointerlarla bi ilgisi yoksa yani bu forumun bu hilesinde cogumuz fislendik hesaplarda yavas yavas banlaniyor
Olay şu o paralı hilelerin çoğu kullanıcılara özel build yapıyor. Yani hilelerin çoğu farklı. Bir program havuzu var ve o havuzdan bir program kullanıcıya veriliyor. VAC bu ikisini karşılaştıraamz. Birinin içinde a kodu varsa diğerinde b var. Packleme algoritmasını da değiştirirse benzerlik oranı da azalır yani oran hesabı ile de tespit edemez.
Şahsen benim yaptığım hilede onay yok. Onay sistemi olayı şudur ki bir sitedesin. ve bu sitenin sunucu + yıllık domain masrafı var. Şimdi kullandığın hilelerin değeri inan bana çok fazla normalde. Sen kullandığın misal xcsgo yu aylık 15 e aldığına dua et. Adamlar hem hile ücreti hem site masraflarını adsenseden çıkarıyorlar. Bu kullanmadığın günü ödeme mantığı oluyor. Hem de cebinden 1 lira çıkmıyor. Nasıl ama? Sen para ödemeden para kazanıyorlar. Mantık budur.Cok guzel anlatmissiniz hocam tesekkurler peki biz neden bunu yapamiyoruz bu ugrastirici mi oluyor neticesinde public yapilsada kullanicilar gunluk iki uc defa onay sistemi onayindan geciyor burda nerden baksan adsense ortalama 50 kurus para birakyordur aylik bir kullanici 15tl gibi dusuk ucret getirsede genele vurunca guzel para ypaabilir
Tam sayısını bilmediğim için 1000 in üstünde dedim. Teşekkürler1700 işlemci almış
cs hileye çok güzel çözüm bulduğunu vacnet engellenmesse hile çıkmıcanı düşünüyorum gidipte bide hile alma yine yersin hileden değil çözüm bulamazlarBen Ücretli Hile Kullanıyorum Ve 3 Gün Önce OW Banı Yedim Sadece Aimbot Kullanıyordum Legit Ayardan Daha Üstteydi Ayarlarım Her Neyse Bu Yeni Gelen CSGO Güncellemesinde Ölüm Maçında Veya Basit Eğlence Oynarken 2 Kere Reportlanırsanız Sizi Otomatik Bir Makine İzliyormuş Eğer Hile Olduğunuzu Tespit Ederse Vac Yiyorsunuz Bunuda Dikkate Alın. Şunu Sormak İstiyorum Mesela Rekebetçide Karşıdaki Adam Hile 10 Kere Reportladım Sadece 10 Reportun İçinden 1 .Mi Sayılıyor Yoksa Bütün Reportlarmı ?
Bu Şeyi İçtiğimde Yenilmez Hissediyom.
Vac Ban Yemedim Ow Banı Yedim Ben Belli Ettim. Vac Yesem Hilenin Hatası Olurdu. Zaten Hileyi Yapanlar Vac Garantisi Veriyor.
Biliyorumvacneti biliyosan anlardın demekki bilmiyosun
usta vacnet owun gelişmiş hali aimbot ayarın ıfelan hemen anlıyo hile birşey yapamaz ow yemek kaçınılmazBiliyorumSadece Yazdıklarını Pek Anlamadım.
Orası Oyle Bn Zaten Aimbot Kullanmıyorum WH Ve TriggerBot Kullanıyorum. Bu Şekilde Belli Olmuyor.usta vacnet owun gelişmiş hali aimbot ayarın ıfelan hemen anlıyo hile birşey yapamaz ow yemek kaçınılmaz
hangi hileyi kullanıyorsun csrk ve aimware kullanıyorsan ban yiyebilirsin ama h4xde ban yemen biraz zorBen Ücretli Hile Kullanıyorum Ve 3 Gün Önce OW Banı Yedim Sadece Aimbot Kullanıyordum Legit Ayardan Daha Üstteydi Ayarlarım Her Neyse Bu Yeni Gelen CSGO Güncellemesinde Ölüm Maçında Veya Basit Eğlence Oynarken 2 Kere Reportlanırsanız Sizi Otomatik Bir Makine İzliyormuş Eğer Hile Olduğunuzu Tespit Ederse Vac Yiyorsunuz Bunuda Dikkate Alın. Şunu Sormak İstiyorum Mesela Rekebetçide Karşıdaki Adam Hile 10 Kere Reportladım Sadece 10 Reportun İçinden 1 .Mi Sayılıyor Yoksa Bütün Reportlarmı ?
Sirswagger Hiç Bir Ban Dalgasına Takılmayan Hile.hangi hileyi kullanıyorsun csrk ve aimware kullanıyorsan ban yiyebilirsin ama h4xde ban yemen biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?