:/ denicem bakalım teşekkür ederimdeğiştir hileyi sorun hilede
nasıl yani ?Öden -ecek cheat, kendinizinkiyle config
valla çok haklısın ya :/ bi bana denk geliyorundetected hileler dene dicem ama hiç bir zaman riske atmaya değmez gibi hocam steam profilinde ki yazısı bile insanı kanser ediyor
keşke dediğin gibi olsaçaktırmayacan aga duvar izlemicen
o nasıl ?bypass kodlaya bilirsin
knk ben yemedim hiç vacHiç bir şekilde vactan kendimi koruyamıyorum. belli etmememe rağmen hesabım banlanıyor çok tuhaf. :\
knk ben yemedim
kaç gündür kullanıyorsun ?knk ben yemedim hiç vac
yani aslında 2 ay kullandım yemedim aradan 1 sene geçti öyle baktım ban yemiş çok tuhafeninde sonunda yiyorsun belki 1 saat belki 10 gün belki 6 ay ama hile kullanıp loga düştüysen eninde sonunda yiyorsun
1 hafta flnkaç gündür kullanıyorsun ?
Anti-Cheat - VAC oyuna gir VAC'ın adreslerini bul ve spoff'layarak steam'e dön steam'de bir adres var ida pro'ile onu bukarak spoff'layarak 2 tane exe kodla biri steam diyeri istedigin oyunun VAC'ı ne kadar abartsan abart VAC ban yemessino nasıl ?
hiç bir ise yaramaz VAC dayken hesap banı nasıl olsadns ip adreslerini değiştirmeni önerebilirim
hile kullanmamalı hocam, korunmanın en kolay yoluHiç bir şekilde vactan kendimi koruyamıyorum. belli etmememe rağmen hesabım banlanıyor çok tuhaf. :\
hile değiş bedava hile kullanma yoksa daha çok ban yersşnHiç bir şekilde vactan kendimi koruyamıyorum. belli etmememe rağmen hesabım banlanıyor çok tuhaf. :\
hileyle alakalı yada legit oynayamıyosunHiç bir şekilde vactan kendimi koruyamıyorum. belli etmememe rağmen hesabım banlanıyor çok tuhaf. :\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?