dt derken hocam anlamadım detected mıyanlış cevap verme kanka dt iken oynamadıysa yemez.
onu soruyorum işte diyelim tespit edilmedi ben girdiğimde hile bi süre oynadım hileyle en son oynadıgımda bıle tespit edilmemiş diyelim 2 3 ay sonra hile tespit edildi ve ben o 2 3 aydır hıle kullanmamısım ama onceden kullandııgm ıcın ban yer mı hesabım sonradano 1 2 maç atma olayı 1 günde wall hack ile maç spam atıp rapor yiyip ban yeme diye yoksa hiç belli etmeden oynarsan istediğin kadar oynayabilirsin ban yeme konusuda hile tespit edilmemişse girdiğin hesaba bişey olmaz 1 2 hafta sonra girsen bile zaten hile tespit edilmiş olsa 1 hafta geçmeden ban yersin.
yemezsin bu kadar geriye dönük ban atmıyorlar ban dalgası varken hileyi açıp oynarsan yersin onun dışında yemezsinonu soruyorum işte diyelim tespit edilmedi ben girdiğimde hile bi süre oynadım hileyle en son oynadıgımda bıle tespit edilmemiş diyelim 2 3 ay sonra hile tespit edildi ve ben o 2 3 aydır hıle kullanmamısım ama onceden kullandııgm ıcın ban yer mı hesabım sonradan
alışmış olduğumuz gibiPek bilgili kişiler yazmamış anlaşılanYorum kasmak isteyenler doluşmuş.
kanka kapatmasına gerek yok legit oynarsa zaten ban yemez kiArada hileyi kapatıp oynarsan yemezsin
Oda doğru ama full hileyle oynayınca mekanik kalmıyor insandakanka kapatmasına gerek yok legit oynarsa zaten ban yemez ki