13 May 2024 #1 westALBAY W KENAN YILDIRIM Onaylı Üye Katılım 1 Haz 2020 Mesajlar 70 Tepki puanı 1 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Merhaba. Valorant'ı sildim. Tekrar kurmaya çalışıyorum. Riot Games arkada açık görünüyor ama ekrana gelmiyor. Bütün Driverler güncel. Ne yapacağım? Moderatörün son düzenlenenleri: 13 May 2024
Merhaba. Valorant'ı sildim. Tekrar kurmaya çalışıyorum. Riot Games arkada açık görünüyor ama ekrana gelmiyor. Bütün Driverler güncel. Ne yapacağım?
Çözüm Fixεr 17 May 2024 Revo uninstaller kullanarak valorantı kaldırıp tekrar kurun. (kaldırırken geri dönüşüm noktası oluştur tikini kaldırmayı unutmayın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Revo uninstaller kullanarak valorantı kaldırıp tekrar kurun. (kaldırırken geri dönüşüm noktası oluştur tikini kaldırmayı unutmayın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
17 May 2024 #2 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Revo uninstaller kullanarak valorantı kaldırıp tekrar kurun. (kaldırırken geri dönüşüm noktası oluştur tikini kaldırmayı unutmayın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Revo uninstaller kullanarak valorantı kaldırıp tekrar kurun. (kaldırırken geri dönüşüm noktası oluştur tikini kaldırmayı unutmayın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap