Seçkin Üye
aim labı felan geç dm at bol bol ve poligon zor modda takılValorant oynuyorum ama max golda çıkabiliyorum aimimi nasıl daha iyi yapabilirim tavsiyeniz varmı
aim labı felan geç dm at bol bol ve poligon zor modda takılValorant oynuyorum ama max golda çıkabiliyorum aimimi nasıl daha iyi yapabilirim tavsiyeniz varmı
Kanka şu şekilde tüm e-sporculara sponsor oldukları için reklam yapmanın en iyi yolu budur refleks veya aim çevirme konusunda gelişebilirsin ama oyunun hitboxlarıyla alakası olmadığı için oyun içide çalışman daha iyi olurbence en iyi yontem dm maclari girmek ben boyle cok gelistirdim aimimi
Post automatically merged:
ama tum prof oyuncular aimlabda gelistiriyo bence o da yardimci olur
knk ama olay asil reflex ile ilgili reflekslerini orda gelistiriceksin oyun adaptesi bi kac mac alirKanka şu şekilde tüm e-sporculara sponsor oldukları için ****** yapmanın en iyi yolu budur refleks veya aim çevirme konusunda gelişebilirsin ama oyunun hitboxlarıyla alakası olmadığı için oyun içide çalışman daha iyi olur
bunun için önce pc sistemin ve mause gayet iyi olmalı sonra bol bol alıştırma yapmalısınValorant oynuyorum ama max golda çıkabiliyorum aimimi nasıl daha iyi yapabilirim tavsiyeniz varmı