Valorant aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aimim gerçekten berbat. Önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı. Bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli bir şekilde her gün AimLab'de antrenman yaptım ancak aimimde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum? 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süre mi? AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
evet kanka ben diadan immoya çıktım valoda senin anteramınında sorun var
bu videodaki ayarları dene yardımcı olabilirsem teşlekür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aim'im gerçekten berbat önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli birşekilde hergün AimLab de antrenman yaptım ancak aim'imde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum, 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süremi, AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilirmisiniz?
bunu izle ve uygula farkı göreceksin

Üye
3 HİZMET YILI
İllaki yarıyor maç öncesi elini ısıtmak için de ideal
süre alıp kendi rekorlarını kırmayı dene :D

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bir hile sitesinde bu konuyu açman garip ama hellianın videosunu önerebilirim aimlab aslında güzel bir oyun aime gerçekten etki ediyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
reflexlerini aimini gözle görülücek şekilde geliştirir

Üye
3 HİZMET YILI
Bu videoyu öneririm gümüş 2'dim bu videoyu uygulamadan önce 1 ay gibi bi süre geçti ve şuan plat dia eloda takılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ya reis aib lab yerine poligona gir 30 40 dk nı ayır oraya. Ne yapacağını ne edeceğini bilmiyorsan
bu videoyu öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yardımcı programlar asla aslının yerini tutmaz o yüzden sen valodaki botlarla kasılmayı den ve sürekli dm yani ölüm maçı gir günlerce derecesizde takıl ama ful tryhard yap bunları asıl gelişme o zaman olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
evet çalışma daha iyi hsler ve reflekslerin gelişiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kankam benim fikrim şöyle poligondur aimlabdır ikisinide denedim fakat bir işe yaramadığını farkettim gold oyuncuydum fakat dia oldum nasıl aimimi geliştirdiğini sorucaksanda ölüm maçı oynadım hem flicklerin gelişiyor (doğrumu yazdım emin değilim) hem de aimin böyle gelişiyor denendi onaylandı !

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sadece aimlab'ın bir etkisi yok bunun yanında günde 20 tane falan deathmatch atarsan aimindeki gelişmeyi görebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
FPS oyunlarda aim kadar önemli olan bir konu daha var, Game Sense. Nedir bu diyecek olursan oyunda konumunu rakibin konumunu veya çıkabileceği yeri hareket mekanizmasını vb. etkenleri ne kadar iyi kontrol ediyorsan o kadar yüksek game sense'e sahip bir oyuncu oluyorsun. Duran adamı vuramamanın nedeni bu olabilir, adam görmeye hazır olmadığın veya göreceğini tahmin etmene ramen heycanlandığın içinde oluyor olabilir. 1 hafta kısa bir süre evet el göz kordinasyonunun gelişmesi daha uzun sürecektir. Farklı sensivitiy deneyip sıkı çalışmaya devam edersen eninde sonunda gelişeceksin. Bu işler aceleye gelmez Keep Working...

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 maç DM atıyorum mentalim 0 lanıyor :D helal olsun valla kral sana

kankam benim fikrim şöyle poligondur aimlabdır ikisinide denedim fakat bir işe yaramadığını farkettim gold oyuncuydum fakat dia oldum nasıl aimimi geliştirdiğini sorucaksanda ölüm maçı oynadım hem flicklerin gelişiyor (doğrumu yazdım emin değilim) hem de aimin böyle gelişiyor denendi onaylandı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...