günde birkaç saat deathmatch at kafadan ve düz durarak vurmaya çalış sağ sol yapa yapa adama doğru koşarak sıkarsan sekerArkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aimim gerçekten berbat. Önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı. Bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli bir şekilde her gün AimLab'de antrenman yaptım ancak aimimde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum? 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süre mi? AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?
tecrubeyle bu kadar basitArkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aimim gerçekten berbat. Önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı. Bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli bir şekilde her gün AimLab'de antrenman yaptım ancak aimimde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum? 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süre mi? AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?
kanka maçlardan önce 10 dk poligonda sadece kafa atışı yap gün geçtikçe hızlanıcaksın ardından en az 3 maç ölüm kalım savaşı yapArkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aimim gerçekten berbat. Önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı. Bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli bir şekilde her gün AimLab'de antrenman yaptım ancak aimimde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum? 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süre mi? AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?