Valorant aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
sana tavsiyem urcan ve hellian izlemen ayriyetten aimlab ve dm çalışman çok önemli hilesiz immortal 2ye kadar çıkmışlığım var hile zevk işi :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam benim aim antrnmanım 5 tur ölüm kalım atıp maç girmekdi ölüm kalım girmeden bence maça girilmez orda aimin de gelişir hem

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Rankım immo1 yaptığım antreman listesi;
25-30 dk poligon
20 dm main hesap 10 dm smurf hesap
Oyun oynamasam bile evde olduğum her gün yapıyorum aimim kaybolmasın diye.

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
youtubede belli başlı adamlar zaten bu konuda videolar çekiyor istersen izleyip dediklerini uygulayabilirsin tavsiye vermemi istersen urcan bence gayet başarılı bu konuda

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aim konusunda cs go oyun mekaniği olarak çok daha gelişmiş. valorant oynamadan önce sadece aim geliştirmek istiyorsan bir hafta falan cs go da takıl aimini geliştirmeye çalış tamamen antrenman yapma amaçlı oyna yani daha sonra valoya geç skillerde biraz sıkıntı yaşarsın max 2-3 maç sonra toplarsın skilleri yine ama aimindeki farkı görürsün

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aim konusunda cs go oyun mekaniği olarak çok daha gelişmiş. valorant oynamadan önce sadece aim geliştirmek istiyorsan bir hafta falan cs go da takıl aimini geliştirmeye çalış tamamen antrenman yapma amaçlı oyna yani daha sonra valoya geç skillerde biraz sıkıntı yaşarsın max 2-3 maç sonra toplarsın skilleri yine ama aimindeki farkı görürsün
Cs zaten oynuyordum cs'de iyiydim ancak valoda adam vuramıyorum şimdi hellian'ın videosunda anlatdıklarını deniyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
her gün düzenli olarak antrenman yap bileğini geliştirir uygun dpi ayarını bul ve ekstra yapılan videoları izle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kendine en uygun dpi ve cross'u bul deneye deneye sonrası antremanına kalır

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Öncelikle aiminin nerede olduğu çok önemli kafa seviyesinde dolaşmaya çalıştır botlarla aim çalışması yap kafasına koyup takip ettir şuan isimleri hatırlamıyorum da anladın işte sen.
Sonra dm gir dmde yap aynısını çok fazla kasma heyecanlanma adamı gördüğün gibi vurmaya çalışma eğilme kafaya getirmeye çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum bilmiyorum csgo oynadınmı hiç ama csgoda botlar vardı oyuna girmeden o moda giriş yapıp aimi gelistiyordum ben eğer valorantadada yapabilirsin tabi en az 2 saat yada 1 saat yapman lazım ozaman fark olucaktır eminim tabi bide fare hassasiyetinde önemli dostum onlarıda ayarlaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oynuyarak arada bir de death mac gşir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sistemin iyi değilse zaten zor dostum ama sistemin ortalam ise ben sahşen 1. olana akdar dm atar öyle ranked girerdim dm cok geliştirir bide adam vuramadıgın zaman vs sensinle oynama

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
oyun oynarken etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmadığına dikkat et. problem illa oyundan kaynaklı olacak diye bir şey yok. belki ekipmanların da sana engel oluyordur. kulaklık mouse gibi ekipmanlarını da gözden geçir. monitör çevresinde dikkatini dağıtacak şeyleri ortadan kaldır. az da olsa mutlaka faydası olacağını düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
maça girmeden önce 15 20dk aimlabe gir orada baya bir elini ısıt sonrasında bi ölüm maçı patlat orada da refleks falan her gün yaptıkça gelişiyorsun kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...