Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aim'im gerçekten berbat önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli birşekilde hergün AimLab de antrenman yaptım ancak aim'imde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum, 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süremi, AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilirmisiniz?
kanka ben bunuda denedim ama eğer 2 sini harmanlayıp 3 ay botunca kullajnırsa daha çok gelişme görecektir ve kesinlikle sensini dğeiştirsin aim laba başlarken 0 dan başlamış gibi olurbunu izle ve uygula farkı göreceksin
rica ederimHepinize teşşekür ediyorum hellian'ın yaptıklarına denicem ek olarak'da AimLab'de biraz hada vakit geçiricem ellerinize sağlık beyler
bunu denemiştim ve ben gerçekten farkı gördümbunu izle ve uygula farkı göreceksin
kankam benim fikrim şöyle poligondur aimlabdır ikisinide denedim fakat bir işe yaramadığını farkettim gold oyuncuydum fakat dia oldum nasıl aimimi geliştirdiğini sorucaksanda ölüm maçı oynadım hem flicklerin gelişiyor (doğrumu yazdım emin değilim) hem de aimin böyle gelişiyor denendi onaylandı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?