Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
poligonda çalış aim lab kullan ve deadmatch oyna ben oyle geliştirmiştim valoda aimimi not: hizli gelişme beklemeyın 1-2 ay surebılır gelişmeyı farketmenız
Hocam kim ne derse desin herşeyden önce senin için en iyi olan hassasiyeti seçmelisin. Ondan sonra sürekli poligonda veya derecesiz maçlarda alıştırma yapman lazım.
Aimlab ve osu gibi programlar kas hafızanı geliştirmende yardımcı olabilir.
Sık sık valorant videosu izleyip oyunun mekaniğini anlamaya çalış illaki iyi biryerlere geleceksin.
nokta crosshair kullanabilirsin aimin gelişir internetten videolara bakabilirsin bu sayade aimini geliştirebilirsin denedim ve kısa zaman icersinde cidden işe yaradı immortal olmuştum AİMLAB da işini görür
Doğru hassasiyeti kullanın: Kendinize uygun bir hassasiyet ayarı belirleyin ve bununla devam edin. Hassasiyet ayarlarını sık sık değiştirmeyin, çünkü kas hafızanızı karıştırabilir.
Antrenman aralığında aim çalışın: Valorant'ın antrenman aralığı aiminizi geliştirmek için harika bir yöntemdir. Botları ve hedefleri kullanarak aiminizi pratik yapın.
Ölüm maçlarına katılın: Ölüm maçları gerçek oyun senaryosunda aiminizi geliştirmenin harika bir yoludur. Diğer oyunculara karşı mücadele ederek, baskı altında aim yapmaya alışabilirsiniz.