Valorant aimimi nasıl geliştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence Antremana gir en zor botları ve zırhını aç vandalla vurmayı dene

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Hocam DPİ farenin sensivity si gibi birşey yani düşük oldukça yavaş hareaket eder ne kadar yüksekse o kadar hızlı hareket eder. Birde mouseların dpi değiştirme özelliği kendisinde bulunrsa değiştirilebilir, mesela bazı mouselar 3600 dpi oluyor üstünde küçük tuş olur genelde bu tuşa bastıkça sırasıyla 800 1200 2400 3600 dpi arasında değişir, eğer böyle bir mouse un yoksa malesef değiştiremezsin sadece oyun için ayarlardan Fare hassasiyetiyle değişir. Yok hedefi vurma anlamında aimi mi nasıl geliştiririm diyorsan bunun tek çözümü pratik yapmak yani bol bol oynamak spray( sekerken mouse u sekme ninin zıttı yönde oynatmaya denir) atarak hedefini tam vurmaya çalış sürekli zamanla spray atabilirsin.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
aimlab gibi programlar kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1-İlk öncelikle hafif yavaş DPI kullan
2-Oyuna girdiğinde veyahut sabah uyandığında maçtan önce mutlaka en az 1 Surf haritası(Surf haritası bitir diyorum derken oyun da parkur yap).
3-Reflex çalış en kısa sürede adamların kafasına isabetli aimlemeyi geliştir.
4-Hedeflerinden birinin kafasına aimini sabitle ve aimini hiç şaşırmadan hareket et.Yani aimin her zaman hedefin kafasında olsun.
5-Aim transfer çalış.Yani bir adamı öldürdüğün vakit mermi ve zaman kaybetmeden öbür hedefide indir.Bunu yaparken mümkünse hedefleri kafadan indir.
6-Kendinden güçlüler ile oyna. Bu sayede eksiklerini bulur; onları telefi eder, eksiklerinden kurtulur ve kusursuz olursun.
7-~YILDIZ MADDE*~ Her gün mutlaka spor yap!!!Kendine Güven!!!Odanda ip atla - 10 kere zıpla - 10'ar mekik ve şınav çek - ne bilim işte köprü hareketi falan yap.
KISACASI SAĞLIKLI VE AZİMLİ OL!..

-Ha birde onca emekle yazılmış mu paylaşımı da beğen(in) :) -

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kaliteli bir mause farkettiriyor bir de ısınmak önemli

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam aim için önerebileceğim Steam de olan ücretsiz bir oyun var. İsmi "Aim Lab" bu oyunda Gridshot'a girip yaklaşık 1 saat çalışırsanız hergün, gerçekten inanılmaz bir gelişme sağlıyorsunuz. Şahsen ben yaptım ve baya gelişme sağladı.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Alıştırma yerinde ısınmak için poligon var orda aim geliştirebilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
kardesım hızlı davranarak kolun herzaman aynı hızada olmalı bıde hergun gırdıgınde botlarla gır ılk once

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
1-İlk öncelikle hafif yavaş DPI kullan
2-Oyuna girdiğinde veyahut sabah uyandığında maçtan önce mutlaka en az 1 Surf haritası(Surf haritası bitir diyorum derken oyun da parkur yap).
3-Reflex çalış en kısa sürede adamların kafasına isabetli aimlemeyi geliştir.
4-Hedeflerinden birinin kafasına aimini sabitle ve aimini hiç şaşırmadan hareket et.Yani aimin her zaman hedefin kafasında olsun.
5-Aim transfer çalış.Yani bir adamı öldürdüğün vakit mermi ve zaman kaybetmeden öbür hedefide indir.Bunu yaparken mümkünse hedefleri kafadan indir.
6-Kendinden güçlüler ile oyna. Bu sayede eksiklerini bulur; onları telefi eder, eksiklerinden kurtulur ve kusursuz olursun.
7-~YILDIZ MADDE*~ Her gün mutlaka spor yap!!!Kendine Güven!!!Odanda ip atla - 10 kere zıpla - 10'ar mekik ve şınav çek - ne bilim işte köprü hareketi falan yap.
KISACASI SAĞLIKLI VE AZİMLİ OL!..

-Ha birde onca emekle yazılmış mu paylaşımı da beğen(in) :) -
valorantta surf haritası mı varmı?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kendi eline göre bir hassaslık ayarla yayıncılardan filan gördüğünü yapma ayarladıktan sonra geri kalan şey sistemin ve ne kadar sık oynadığın

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
steamde aimlab uygulamasını yükleyip aimini daha basit bir şekilde geliştirebilirsin

Depend ☾☆
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Youtube hellian tv valorant aim geliştirme rehberini izle gelisme olucaktır

Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle kendi oyun tarzına uygun bir mouse bulmanı gerisinin zaman ile geleceğini söyleyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Belki çok saçma gelicek ama CSGO da aimtrainz gir.Bu sadece csgo için değil her oyunda aimini geliştirir.Valorantta olsun CS'de olsun herhangi bir fps oyununda olsun maça girmeden 15 dk CSGO Aimtrainz çalışsan yeterli.Belki valoranttaki sensitivty ile CSGO'daki sensitivity aynı olmayabilir.Ama ben böyle yapıyorum sadece aimtrainz oynayarak csde 74 saat oldu.Hem refleksinde gelişir botlar spawn olduğunda direk hs atmaya çalışırsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...