Valorant alınan yasaklamaya nasıl itiraz edilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar, Metin2'de bot kullandığım için Valorant'ta ban yedim, ticketlarımı otomatik cevap geldi. Bu bana itiraz etmemin başka bir yolu mevcut mu acaba ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Diğer oyunlarda da hile yaparken vanguardı kapatman lazım yoksa herhangi bir oyundada ban atıyor.

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar metin2 de bot kullandığım için valorantta ban yedim, ticketlarımı otomatik cevap geldi bu bana itiraz etmemin başka bir yolu mevcut mu acaba ?
bende ilk banımı bf4 te açıp valoda yedim yapcak bişi yok istediğin kdar uğraş açmıyorlar ve hesap perma yiyor

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Onu kötü bir yoldan anlamış bulundum peki bu bana ticket dışında bir itirazda bulunamıyor muyuz ?
Dostum arkadaşın söylediğini yazacaktım bende ama spam olmasın diye yazmadım, aynı senin gibi bende kötü yoldan öğrendim. Hiç hile kullanmadığım halde Lost Ark'ta ban yemiştim, 1450 hesabım vardı ve bi tonda para harcamıştım, adamlar hiç umursamadı bile.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tek sans bı valorantr de bı rıot moderatoru var ınsanlarla konusup edıyor ona ulasıp durumunu acıklayabılırsın arkadasım oyle yaparak actırmıstı

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Vanguardan dolayı knka herhangı bır oyunda hıle yaptınmı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yeni bir sistem satın aldım anakartı 2. El aldım anakartta cihaz banı varmış bana satan kişi bunu uyarmadı anakartın montajını yaptıktan sonra valorantı indirdim 1 oyun attım ardından direkt ban yedim satan kişi beni bu konuda uyarmadı olan benim hesabıma oldu valoranta bilet attım fakat adamların içi gram cız etmiyor yaşadığımla kaldım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kadar ilgisiz acımasız bir firma görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhabalar metin2 de bot kullandığım için valorantta ban yedim, ticketlarımı otomatik cevap geldi bu bana itiraz etmemin başka bir yolu mevcut mu acaba ?
knk başka bi sebeptende ban yemiş olabilirsin mesela artık ucuza vp aldıgın zaman kaçak kredi kartındandan denk geldiysede ban yemiş olabilirsin 2. ihtimal başka bir oyunda hile kullanırken vanhuardı kapatmadıgın içinde ban yemiş olabilirsin bide şuanda çok haksız ban atılıyor senin banın açılabilir

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
artık hwid kaldırmak çok kolay. kolayca banını kaldırabilirsin. tabi format atmayı biliosan 1 saatlik iş

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Max ticket atabilirsin, geri dönüş yapmazlarsa yapabilecek birşey yok. Vanguard silmen gerekiyor başka bi oyunda hile açacağın zaman.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende aynı şekilde ban yedim hiçbir şekilde açılmıyor geçmiş olsun

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hwid banı kaldırabilirsin spoofer ve bios update ile win 10 ise tpm.sys dosyası silip bios update ile kaldırıyolar çoğu anakartta çalışıyor win 11 de ise tpm silindiği için zaten oyuna girilmiyor spoofer deneyebilirsin :)

Spotify bile 3.parti sayılıyor haberin olsun

yok artık ciddi misin şu an spotifyde şarkı dinleyerek takılıyorum yok yere ban yeme ihtimalim var yani

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ticket atarak kaldıramazsın spoof atman gerek

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
3. Parti yazılım olduğu için doğal olarak vanguard tetikliyor. Metin2 de açacağın zaman vanguardı kapatmayı unutma... Valorant oynayacağında ise metin2 ile ilgili kullandığın çerez vb kalmasın, Ayriyetten başka itiraz şekli yok tek yapman gereken doğru kelimeler ve doğru bilgilerle ticket açmak...

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Biraz duralım, çünkü bu dediğin teknik olarak çok istisnavi bir durum. Ya istisnaların içindesiniz yani bu çok düşük bir oran ya da işin içinde çok farklı bir durum var.

Vanguard arka planda çalışıyor mu?

Vanguard her türlü arka planda mevcut bir şekilde çalışmaktadır. Ancak defuse modda yani önyüklemeye girmeden çalışamaz.

Vanguard bu şekilde ban atması normal mi?

Vanguard sadece Valorant açıkken önyüklemeye alınır. Dışarıdan yaptığınız hiçbir şey Valorant'ı ilgilendirmemektedir. İstediğiniz kadar istediğiniz oyuna hile yapabilirsiniz Vanguard müdahale etmemektedir.

yasallık

Valorant önyüklemede olmamasına rağmen hiçbir ban atmamaktadır. Çünkü oyun açık değilken bir kişinin bilgisayarını taramak yasaktır. İllegal'e düşer dava üstüne dava yerler. Valorant aylık raporlarıyla bunu, resmi kurumlara bilgi vermek zorunda olan bir firmadır. Firma kendine zarar veremeyecek olduğundan bu durum tamamiyle alakasızdır.

Yani uzun lafın kısası ya işin içinde başka bir şey var. Ya da imkanı olmayan istisnalardan birisiniz.

Yorumlardada varolmayan şeyi destekleyen bir takım kesim var umarım sizin içinde bilgilendirici olmuştur.

İyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...