Süper Üye
3 ay. İki kez 3 ay verdi bana saçma bir macro yüzünden.benim bildiğim hileden hwid ban yiyosun oda 1 ay falan duruyor
3 ay. İki kez 3 ay verdi bana saçma bir macro yüzünden.benim bildiğim hileden hwid ban yiyosun oda 1 ay falan duruyor
Denemesem neden yaziyımdenesene knk sonra gel ağla. hwidli donaımdan tabe
Tamamen boş bilgi sadece hile açtığın hesap ban yer tüm hesapların ban yemesi gibi saçma bi durum yokhwid donanım banı değil mi canlarım. hwid yediysen o donanımı kullanarak giriş yaptığın her hesap ban yer. tecrübeylel sabit. normal ban yersen bi sıkıntı olmaz tabi ki başka hesapların için.
yersin ban her türlüpeki ana hesabıma girmediğim sürece hwid yemiş olsam bile ona bişey olur mu? diğer hesap ban yedikten sonra da girmesem?
Post automatically merged:
garantisi yok diyorsun yani.
Sadece hileyi açtığın hesap ban yerpeki ana hesabıma girmediğim sürece hwid yemiş olsam bile ona bişey olur mu? diğer hesap ban yedikten sonra da girmesem?
garantisi yok diyorsun yani.
yan hesapta oynamadımAna hesapla çok dikkatli belli etmeden. Yan hesapla dikkatsiz ve özensiz oynamış olabilirsiniz. Böyle bir şey fark ettiniz mi oyunlarınız da
Sitenin hilesi ile mi yediniz? Kaç maç sürdü?
Konunun başından beri bende bunu yazıyorumİlk hwid yediğim zamanlar geçen senelerde bi hesabım komple banlanmıştı kendi main hesabıma bir kaç defa giriş yaptım fakat ban söz konusu olmadı sonrasında hiç yemedim hwid ama bildiğim kadarıyla benim gördüğüm kadarıyla bi hesaptan hwid yersen diğer hesaba giriş yaptığında giremeyeceğin için o hesaba da sorun olmamıştı bende şuan sistem nasıl bilmiyorum ama sen yinede dikkatli ol main hesabına hwid kaldırmadan girme
Arkadaşlar farklı farklı şeyler anlatmışlar ama doğru düzgün birşey anlatabilen yok ben sorun yaşamadım hiç şahsen main hesabım sapasağlam duruyor o giderse zaten oyunu bırakma sebebimKonunun başından beri bende bunu yazıyorum![]()
2 kere hwid yedim hala maın hesap duruyoArkadaşlar farklı farklı şeyler anlatmışlar ama doğru düzgün birşey anlatabilen yok ben sorun yaşamadım hiç şahsen main hesabım sapasağlam duruyor o giderse zaten oyunu bırakma sebebim![]()
Hwid tek hesaptan yedikten sonra farklı hesapla girsende sorun yaşamazsın çünkü hwid yediğin hesap yüzünden yiyorsun o banı başka hesaba girsende giriş yapamayacağın için banlamaları için bi gerekçe görmüyorlar2 kere hwid yedim hala maın hesap duruyo
sadece ban yediğin hesaba ban uygulanırArkadaşlar 2 sorum olacak.
1- Hile kullanımı sonucu yediğimiz ban sadece hesaba mı atılıyor yoksa HWID mi yiyoruz? Yeni açılan konularda arkadaşlar artık HWID yerine hesaba ban atıyorlar demişler. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?
2- Eğer HWID yiyorsak, diyelim ki hileyi indirdim ve hile için açtığım hesapta ban yedim. Ana hesabıma hiç giriş yapmadığım halde ona da otomatikmen ban atarlar mı? *hile kullanımı ve sonrasında ana hesaba girmezsem*
Bunu daha önce duymadım ama açıklama mantıklı geliyor. Benim sadece macro kullandığım hesap ban yedi. Ama o bilgisayarda ben başka hesabı da kullanmıştım.Benim arkadaşım 1 çarda hile yaptı ama bundan önce girdiği bütün çarlar ban yedi hile yapmamış olsa bile, valorant dosyalarında girdiğin hesaplar kayıt altına alınıyor bu yüzden diğer hesaplar ban yedi diye düşünüyorum ama oyunu silip tekrar yükleyip sadece hile yapacağın hesaba girersen sıkıntı olmaz çünkü dosyalar siliniyor (garantisi yoktur)