knk daha yeni format atıp denedim driverlara kadar herşeyi baştan kurdumBende de oyleydi format attim duzeldi benimki kendi dosyalarimla alakaliydi sanirim ama senin gibi diyen bir suru arkadasim var benim de ilginc bi durum ya
Hala mi aliyosun allah allah sistemin ne acaba wattman falan yemis olmayasinknk daha yeni format atıp denedim driverlara kadar herşeyi baştan kurdum
hocam bilgisayarınla alakalı olabilir ister formatla istersen bir dosyalarını çekle yada açık olan uygulamalara göz at derim1 haftaya kadar 0 kasma +200 fps rahat oynuyodum şimdi maçın ortasında fps 40 50ye kadar düşüyo ve çok sık olmaya başladı bi bilgisi olan var mı?
nividiadan da bakabilirsin evetdarboğaz falan yapıyo olmasın bi dikkat et eğer öyle bir durum yoksa amd veya nvidia ayarlarından oyun ayarlarını düzenle istersen.
Sistemini belirtirsen bir yol gösterebilirim.Bir haftaya kadar sıfır kasma, +200 FPS rahat oynuyordum. Şimdi maçın ortasında FPS 40 50'ye kadar düşüyor ve çok sık olmaya başladı. Bir bilgisi olan var mı?
arkada çalışan senpai gibi uygulama varsa sıkıntı oluyorBir haftaya kadar sıfır kasma, +200 FPS rahat oynuyordum. Şimdi maçın ortasında FPS 40 50'ye kadar düşüyor ve çok sık olmaya başladı. Bir bilgisi olan var mı?