Valorant aşırı FPS düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir haftaya kadar sıfır kasma, +200 FPS rahat oynuyordum. Şimdi maçın ortasında FPS 40 50'ye kadar düşüyor ve çok sık olmaya başladı. Bir bilgisi olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum Regedit ayarı kullanmanı tavsiye ederim youtube'da gereğinden fazla var her türlü işe yarıyor iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
darboğaz falan yapıyo olmasın bi dikkat et eğer öyle bir durum yoksa amd veya nvidia ayarlarından oyun ayarlarını düzenle istersen
Post automatically merged:

Dostum Regedit ayarı kullanmanı tavsiye ederim youtube'da gereğinden fazla var her türlü işe yarıyor iyi forumlar.
kullandım ama fayda etmedi

vsync açıp birde öyle oynamayı dene ekran kartını güncellemeyi driverlerını güncellemeyi oyunu silip pc yi yeniden başlatma hepsini dene
denedim ama yok olmuyo valla

işlemcinin sıcaklığına bak fanlarına bak toz varsa onları temizle ve güç ayarlarından işlemci durumunu 99 yap düzelir 100 yapma.
sıcaklık iyi fanlarıda valla bi cila atmadığım kaldı

ekran kartı güncelleştirmelerini kontrol et windows da aynı şekilde arka planda ram i vs kullanan birşey olmadığından emin ol laptop ise performans moduna alıp dene
yaptım hepsini ama maalesef bişi değişmedi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ekran kartı ayarlarını kontrol ettin mi benim de aynı sıkıntı vardı ekran kartını güncelleyince fps düşüşü yaşamıştım
ardından eski sürüme çektim düzeldi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum en başta ekran kartın AMD mi? eğer amd ise kolay gelsin bir sürü sürücü denemen gerekecek ha yok NVDIA ise bi windows kurulumu + son güncel driver ile olayı yakalarsın , tabi bunu anlamak için ekran kartı modelinin valorant testlerinde kaç fps aldigina youtubeden bak cogu kartı test ediyorlar test edildigi yıla dikkat et ve o yıla yayınlanmış bir sürücü seçerek fps kazanımnını elde edebilrsin tabi bu AMD gpular için geçerli .

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
ekran kartı driver i kaldır önerilen driveri kur. oyun ayarlarından vsync vs açıksa kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...