- Konuyu başlatan
nerde paylaştın hacı ben nyie göremiyorum nerye girmem gerek ?evet beyler paylaştım yorumlarınızı bekliyorum olduysa yazarsanız sevinirm.
arkadaşım gercek hayatta böyle degilsindir umarım ilk önce bekle sonra cöp de vay be o kadar kişi yaptı bence kendini bir sorula sırf sana özel video yaptım şimdi yükleniyor bakalım cöpmü biraz lafını bil ya bu arada paylascağım videoda biraz sakin çekim yaptım marsall aldığımda dikkat edin scope actıgım an aime gidiyor kafa ki bilerek bazen yere egiyorum orada ise direk head bölgesine alıyor sekme bile yok normal maç atalım istersen orada ne kadar işe yarayı yaramadıgınıayarların çöp bir işe yaramıyor
Ben pazarcımıyım elime güncel bişeyler olsun? Çalışmıyor diyorsun buyur discord a gel ekran paylaşarak çalıştırığını kanıtlayayım gereksiz yorumlar atıyorsun sadece kirletmek için ayıp burda konu açıyorum yararlanılsın diye gelen triplere bak.çalışmıyor kardeşim yok mu elinde güncel bişeyler
videon çalışmıyo dostumvalorant oyunna ait ayarları 1920x180 ayarları hileyi başarılı bir şekilde yaptım az sonra paylasacağım
forumdaki arkadaşlara başka çözünürlük isteyen varsa onlarada özelden yardımcı olacağım.
evet arkadaşlar geldim videoda yüklendi ve paylasıyorum sadece 1920x1080 ayarlarını sizlerle paylasıyorum umarım yardımcı olmuşumdur
ilk önce oyun içerisinde çözünürlük ayarlarından 1920x1080 seçiyoruz sonrasında ise pencereli moda almak gerekiyor.
tabi atolye modunda botlar yan yana olduğu icin aim biraz kayıyor ama oyunda çok akıcıdır .
ibaseult ayarlarım böyleEkli dosyayı görüntüle 41775Ekli dosyayı görüntüle 41776Ekli dosyayı görüntüle 41777Ekli dosyayı görüntüle 41779