Valorant Ban süreleri Hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Best of Anime: Dragon Ball
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
84ADE70E-98B5-44AB-9661-F0D20A561D20.jpeg

Merhabalar, yukarıda gördüğünüz gibi banımın süresinin öğrendim. Öncelikle ne zaman kalkacak diye sorarsanız otomatik olarak söylüyorlar yani düzgün veya açıklayıcı cümleler kurmanıza gerek yok direkt söylerseniz ne zaman kalkacak diye cevap verirler merak etmeyin.
Gelelim neden ve nasıl kalktığına.
Eğer ki ücretsiz bir hile(Örn: Memoryhackers sitesinden indirdiğiniz script/hile) kullandıysanız veya yine Memoryhackers’ta paylaşılan NVIDIA programı ile paletleri bozarak bug yaptıysanız banınız otomatik olarak ban yediğiniz tarihten itibaren 90 gün olarak ayarlanmış ama Ücretli bir hile veya forumlarda ücretli hile cracklenmiş şekilde indirip oyunun dosyalarına direkt olarak etki edebilecek bir şey kullandıysanız ne yazık ki sonsuza kadar ban yemişsinizdir. Sizde Valorant destek ekibine sorarak ne zaman kalkacağını öğrenin ve konun altına bırakın

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herhangi bir script ya da sıradan çin kodlaması injectler ile alakası yok. Valorant beta zamanında takımında hileli olan kişileri bile yanlışlıkla banlamıştır. Bunun gayet farkındalar, bundan ziyade oyuncu kaybı bir hayli fazla oluyor. İstedikleri tempoyu ne yazık ki tuttaramadılar. Kısa bir şekilde bir bilet atar iseniz bile "Karşı takımda hile vardı ve taciz edici, alay edici sözler ve kışkırtma ile karşı karşıya kalıp bir anlık sinir ile bende kullandım" demeniz bile yeterli olumlu bir dönüş için. Bunun farklı konular ile alakası yok resmi olarak yapılmış çok önceden "Toplu Ban Kaldırma" olayı Ekim ayında olacaktır. Herkese o ay içerisinde farklı bir tarih vermekte ancak bilet atmayanlar için de geçerli bir tarih olacak. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Herhangi bir script ya da sıradan çin kodlaması injectler ile alakası yok. Valorant beta zamanında takımında hileli olan kişileri bile yanlışlıkla banlamıştır. Bunun gayet farkındalar, bundan ziyade oyuncu kaybı bir hayli fazla oluyor. İstedikleri tempoyu ne yazık ki tuttaramadılar. Kısa bir şekilde bir bilet atar iseniz bile "Karşı takımda hile vardı ve taciz edici, alay edici sözler ve kışkırtma ile karşı karşıya kalıp bir anlık sinir ile bende kullandım" demeniz bile yeterli olumlu bir dönüş için. Bunun farklı konular ile alakası yok resmi olarak yapılmış çok önceden "Toplu Ban Kaldırma" olayı Ekim ayında olacaktır. Herkese o ay içerisinde farklı bir tarih vermekte ancak bilet atmayanlar için de geçerli bir tarih olacak. İyi forumlar
Betanın ilk zamanlarında yani 12 Mayıs'ta toplu ban dalgası olmuştu. Desteğe yazdığımda bana 11.08.2020 00.03'te kalkacağını söylediler yani herkesin ki Ekim ayında kalmayacak benim ki 11 Ağustos'ta kalkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
valorantın hilesi mi var ?

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu konu hakkında zaten affedici davranacaklarını belirtmişlerdi bunu gördüğüme sevindim hatta bu post olmasaydı haberimin olacağını sanmıyordum yani o kadar salmıştım :D teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 49672
Merhabalar, yukarıda gördüğünüz gibi banımın süresinin öğrendim. Öncelikle ne zaman kalkacak diye sorarsanız otomatik olarak söylüyorlar yani düzgün veya açıklayıcı cümleler kurmanıza gerek yok direkt söylerseniz ne zaman kalkacak diye cevap verirler merak etmeyin.
Gelelim neden ve nasıl kalktığına.
Eğer ki ücretsiz bir hile(Örn: Memoryhackers sitesinden indirdiğiniz script/hile) kullandıysanız veya yine Memoryhackers’ta paylaşılan NVIDIA programı ile paletleri bozarak bug yaptıysanız banınız otomatik olarak ban yediğiniz tarihten itibaren 90 gün olarak ayarlanmış ama Ücretli bir hile veya forumlarda ücretli hile cracklenmiş şekilde indirip oyunun dosyalarına direkt olarak etki edebilecek bir şey kullandıysanız ne yazık ki sonsuza kadar ban yemişsinizdir. Sizde Valorant destek ekibine sorarak ne zaman kalkacağını öğrenin ve konun altına bırakın
reis bu hesap banınmı kalkması yoksa donanım banın kalkmasımı

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
valorantın ban sistemi iyi ama bazen hile olmasanda banlıyabiliyorlar maçta denk geldim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valorant hile paylaşılırsa iyi olur reis

Üye
5 HİZMET YILI
very explanatory, I think that most paid people are difficult to take a permanent ban

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
I bought a new HDD and it removed my ban.

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kardeşim benim bir skıntım var yardım edin bana kütfen ya yeni çar kurdum hata 68 kodu alıyorum ilk defa gordum bu haat 68 araştıyorm ole bişey çıkmıyor varmı yaşayan veya halleden bu sorunu ya bi yardımcı olsun lütfen
Post automatically merged:

valorant hile paylaşılırsa iyi olur reis
yapma reis donanım banı yersin benim başıma geldi zor hallettim emekkerin boşuna giden direk bilgisyarına atıyorlar banı yeni hesap açınca oda oto matik ban yiyor herhibib bir yazılım türü vs şeylerde açma oyun açıkken kapalıyken yap istediğini benim başıma geldi emeklerim gitti çünkü baştan soylyiyim emeğin boşuna gitmesin

Üye
5 HİZMET YILI
Valoranta oynarken oyundan çıkmak zorunda kladım 1 gün girmedim oyuna sonra girdiğimde ban yoktu

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
valorant daha çıkmadan hilesi cıkmıs diye biliyorum ama hile kullanmadığım için ban sürelerini bilmiyom malesef

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
BENİM bildğim beta zamanında ban yiyen oyunculara 90 gün sonra af cıkacağı diğer donanım banı yiyen oyuncular kalıcı ban yedi diye biliyorum ki zaten ticket ta bile kalıcı ban yediğimizi söylüyor donanım banı yiyenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...