Valorant Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba, ben betadayken sistemin hilesini denemek için girmiştim hileyle ancak şimdi oyun herkese açık olunca bir oyun girdiğimde direk ban yiyorum lütfen yardım. sanırım cihaz ban yedim nasıl kaldırabilirim ?

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
merhaba, ben betadayken sistemin hilesini denemek için girmiştim hileyle ancak şimdi oyun herkese açık olunca bir oyun girdiğ
Hwid Change Ve TMac Changer Kullan Yeni Hesap Aç Olmassa Özelden Bana Ulaş Yardım Ederim

Üye
7 HİZMET YILI
cihaz ban yediysen çözümü sadece formattır senın hdd ve sdd nın serı numarsına not alıyor program format sart

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hwıd ban yemiş olabilirsin bunun çözümü de yok değil ama çok zor modem restlemek çözümmüdür bilmiyorum ama format atarak çözüme ulaşa bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
merhaba, ben betadayken sistemin hilesini denemek için girmiştim hileyle ancak şimdi oyun herkese açık olunca bir oyun girdiğimde direk ban yiyorum lütfen yardım. sanırım cihaz ban yedim nasıl kaldırabilirim ?
kanka öncelikle geçmiş olsun ona donanım ban deniyor internette araştırırsan çözümlerini bulursun 10 sn de kaldırılan birşey HWID Ban olarak geçiyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hiwd mac ip dns makine isimlerini istediğin kadar değiştirebilirsin bir çözüm olmuyor valorant senin makineni kaydetmiyor bilgisayarına kendi virüs diyebileceğin gizli bir log dosyası yerleştiriyor tahminen regedit üzerinden belirliyor vanguard oyuna girmeden regedit taramasında sonucu bulup hesabı direkt engelliyor eğitimi bitirince ya da bitiremeden uzaklaştırılıyorsun emin ol tamı tamına 3 hafta uğraştım yabancı hack forumlarında dahi aradım hiçbir çözüm yok şu an itibari ile.. tek çözüm Format ya da oynayamicaksın... bu arada aynı mail üzerinden hesap açtığında mail de kara listede olduğu için ban ihtimali hep olacak bilgine.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hwid spoofer ile giriş yapmayı dene

abbbro
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaslar format cözum değil anlayın artık ıp ban atmıyor adamlar sızın anakarta atıyor ıstedıgın kadar formatla sıfırla ana kart aynıysa yıne ban yersınız format cozum değıl spofer lazım anakart degıstırıcek onuda bulmak zor

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Anakart,hdd,monitör bunlardan birine atıyor format attım çözüm olmadı haberiniz olsun.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Anakart,hdd,monitör bunlardan birine atıyor format attım çözüm olmadı haberiniz olsun.
format çözüm zira ben çözdüm eğer sıfır bilgisayar dahi olsa ban yemiş hesapla girersen vanguard aynı cezayı yeni hdd'ede uyguluyor

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
format çözüm zira ben çözdüm eğer sıfır bilgisayar dahi olsa ban yemiş hesapla girersen vanguard aynı cezayı yeni hdd'ede uyguluyor
20 gün oyuna girmedim dün bilgisayarıma çok sağlam bir format attım bugün yükledim 1 oyun attım 2. oyunda ban yedim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
format atmak çözüm değil arkadaşlar söyleyeyim format atmama rağmen açık betada yeni hesap açıp girdim ve sonrasında poligona attı orayı yaptım daha sonrada poligon bitmeden ban yedim tekrardan. ve gmail den bana gelen mesajda valorant hile kullandın falan fişman ama kapalı beta bitince açılacak dediler açmadılar hesabı üstüne hwid ban devam ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...