- Yasaklandı
merhaba, ben betadayken sistemin hilesini denemek için girmiştim hileyle ancak şimdi oyun herkese açık olunca bir oyun girdiğimde direk ban yiyorum lütfen yardım. sanırım cihaz ban yedim nasıl kaldırabilirim ?
yok cihaz ban yedim ben onun nasıl kaldırılcanı sordum knkbilgisayarını formatla bence öyle dene
bilgisayrında kalan dosyalardan yakalıyor olabilir
Hwid Change Ve TMac Changer Kullan Yeni Hesap Aç Olmassa Özelden Bana Ulaş Yardım Ederimmerhaba, ben betadayken sistemin hilesini denemek için girmiştim hileyle ancak şimdi oyun herkese açık olunca bir oyun girdiğ
yardım eedermisin yapmayı bilmiyorumdaHwid Change Ve TMac Changer Kullan Yeni Hesap Aç Olmassa Özelden Bana Ulaş Yardım Ederim
Bana Özelden Discord Varsa At Ekliyeyim Ayarlarız Bişileryardım eedermisin yapmayı bilmiyorumda
burdan konuşsak olmaz mıBana Özelden Discord Varsa At Ekliyeyim Ayarlarız Bişiler
Moderatorler Kızabilir Özel Konuşmadan Yazburdan konuşsak olmaz mı
kanka öncelikle geçmiş olsun ona donanım ban deniyor internette araştırırsan çözümlerini bulursun 10 sn de kaldırılan birşey HWID Ban olarak geçiyormerhaba, ben betadayken sistemin hilesini denemek için girmiştim hileyle ancak şimdi oyun herkese açık olunca bir oyun girdiğimde direk ban yiyorum lütfen yardım. sanırım cihaz ban yedim nasıl kaldırabilirim ?
format çözüm zira ben çözdüm eğer sıfır bilgisayar dahi olsa ban yemiş hesapla girersen vanguard aynı cezayı yeni hdd'ede uyguluyorAnakart,hdd,monitör bunlardan birine atıyor format attım çözüm olmadı haberiniz olsun.
20 gün oyuna girmedim dün bilgisayarıma çok sağlam bir format attım bugün yükledim 1 oyun attım 2. oyunda ban yedimformat çözüm zira ben çözdüm eğer sıfır bilgisayar dahi olsa ban yemiş hesapla girersen vanguard aynı cezayı yeni hdd'ede uyguluyor