Valorant banım kalkmış mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bilet cevabının gelmesini bekle ben banim açılsa bile 2/3 gün sonra giriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yediğin ban hileden değil anladığım kadarıyla eğer ban yediğin davranışları sergilemezsen neden ban yiyesin hileden ban yediysen de pcni hile dosyalarından temizlediğine emin ol

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar 6 aylık bir ban serüvenim oldu en son kalkmasına yakın girip tekrar 3 ay daha yemiştim ticket attığımda ise 3 ocak 2023 yani bugün açılacağını söylediler bilette bide bir kaç gün sapma yapabilir yazıyordu. Şuan yüklüyorum hatta banım kalktımı diye ticket bile atmıştım geri dönüş yapmadılar daha. Yüklendiğinde girsem 3 ay daha yemem dimi kararsız kaldım girsemmi girmesemmi diye bi bilen eden varsa yardımcı olabilirmi.
knk tekrar ticket at

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Cihaz banı yemistr yedikten sonra 3 ay bekleme var bittikten sonra girebilirsin

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
toplam 4 kere hwıd banı kaldırdım hileyle oynuyorum ban yemedim şuanlık .d

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ticket atmıştım cevap geldi;
Bize ulaştığın hesabın üzerinden kontrol edebildiğim kadarıyla bilgisayarındaki cihaz banı sona ermiş.
yardım eden fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim iyi forumlar. KONU KİLİT.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
birkaç gün sapma olayı ileri tarihte anlamında değil 3 ocaktan önce de açılabilir sonra da, bugünün tarihi varsa oyuna gir 3 kere hwid yedim ikisinde erken açıldı girip oynadım banda yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2 3 gün bekle garanti olsun sonra yükle

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
başka hesapla 5-6 gün dene bi bak emin olman için tek yol yada tekrar bilet göndermeyi dene

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk yok eğer kalıcı uzaklaştırma yazıyosa açılmaz banada yazdılar ama açılmadı 2. tickette açılmıcaklarını söylediler
Arkadaşlar 6 aylık bir ban serüvenim oldu en son kalkmasına yakın girip tekrar 3 ay daha yemiştim ticket attığımda ise 3 ocak 2023 yani bugün açılacağını söylediler bilette bide bir kaç gün sapma yapabilir yazıyordu. Şuan yüklüyorum hatta banım kalktımı diye ticket bile atmıştım geri dönüş yapmadılar daha. Yüklendiğinde girsem 3 ay daha yemem dimi kararsız kaldım girsemmi girmesemmi diye bi bilen eden varsa yardımcı olabilirmmi

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bende bu olayı anlamadım tam olarak 3 ay hwid ban yiyince zaten giriş yapamıyoruz hiç bi hesapla ama nasıl 6 aya uzuyor ban
Bende ilk zamanlar yemiştim 3 ay, bana bir tarih verdiler ve o günün saat 15:42(yaklaşık) gibi bir süresinde banın kalkacağını söylediler. Ben normalde hiçbir şekilde oyuna giremiyordum. Sürekli 152 hatası alıyordum yani banlıyım ama beni oyuna sokmuyordu. Ben o gün bana verilen saatten daha erken bir sürede giriş yaptım ve beni oyuna soktu ve bende dedim herhalde banım biraz erken açıldı ve sonra skinli hesabıma girdim banım kalktı diye ardından maç içinde ban yedim tekrardan. Skinler tabi çöp oldu. Riota yazdım, olayı anlattım ardından bana hesap için bir şey yapamayacaklarını ama ban süremin uzamadığını, ertesi gün açılacağını söyledi. Ulan bunca zamandır 152 alıyorum niye o gün beni banım kalkmadan oyuna soktunuz dimi :(

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
banlandığın zaman aralığında spoof vb yapmadıysan kalkmış olması gerekiyor.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sen garanti olsun diye bi kaç gün daha bekle ama valorantta banlıyken girmeye çalışırsan 3 ay daha tetiklenme olayı kalktı diye biliyorum. Girmeye çalıştığın zaman zaten seni almayacak oyuna. Olur da oyuna erişebilirsen 3 ay daha uzuyor.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
yazılan tarih geldiği gibi girme çünkü gecikme olabiliyor ondan dolayı 2 3 gün sonra girmeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Risk alma biletine cevap bekle bence dostum

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knk 3 ocak dediğine bakma sapma oluyor 1 hafta daha bekle bence

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
yarın giriş yap sen riske girme bugun bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...