knk tekrar ticket atArkadaşlar 6 aylık bir ban serüvenim oldu en son kalkmasına yakın girip tekrar 3 ay daha yemiştim ticket attığımda ise 3 ocak 2023 yani bugün açılacağını söylediler bilette bide bir kaç gün sapma yapabilir yazıyordu. Şuan yüklüyorum hatta banım kalktımı diye ticket bile atmıştım geri dönüş yapmadılar daha. Yüklendiğinde girsem 3 ay daha yemem dimi kararsız kaldım girsemmi girmesemmi diye bi bilen eden varsa yardımcı olabilirmi.
Arkadaşlar 6 aylık bir ban serüvenim oldu en son kalkmasına yakın girip tekrar 3 ay daha yemiştim ticket attığımda ise 3 ocak 2023 yani bugün açılacağını söylediler bilette bide bir kaç gün sapma yapabilir yazıyordu. Şuan yüklüyorum hatta banım kalktımı diye ticket bile atmıştım geri dönüş yapmadılar daha. Yüklendiğinde girsem 3 ay daha yemem dimi kararsız kaldım girsemmi girmesemmi diye bi bilen eden varsa yardımcı olabilirmmi
Bende ilk zamanlar yemiştim 3 ay, bana bir tarih verdiler ve o günün saat 15:42(yaklaşık) gibi bir süresinde banın kalkacağını söylediler. Ben normalde hiçbir şekilde oyuna giremiyordum. Sürekli 152 hatası alıyordum yani banlıyım ama beni oyuna sokmuyordu. Ben o gün bana verilen saatten daha erken bir sürede giriş yaptım ve beni oyuna soktu ve bende dedim herhalde banım biraz erken açıldı ve sonra skinli hesabıma girdim banım kalktı diye ardından maç içinde ban yedim tekrardan. Skinler tabi çöp oldu. Riota yazdım, olayı anlattım ardından bana hesap için bir şey yapamayacaklarını ama ban süremin uzamadığını, ertesi gün açılacağını söyledi. Ulan bunca zamandır 152 alıyorum niye o gün beni banım kalkmadan oyuna soktunuz dimibende bu olayı anlamadım tam olarak 3 ay hwid ban yiyince zaten giriş yapamıyoruz hiç bi hesapla ama nasıl 6 aya uzuyor ban