Arkadaşlar herkese öncelikle kısmı bir geçmiş olsun diyerek konuya giriş yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki, Valorant belli bir süre, kapalı beta şeklinde başlayarak oyun dünyasına giriş yaptı. Kapalı beta süresince oyunun açığından yararlanmak isteyen oyuncular oldu. (Ben de dahil) Çoğumuzun bile çalıştıramadığı hileyi indirdik oyuna girdik ve beta süresinde ban yedik. Ticket attık, oyun herkese açık hale geldiğinde banların kalkacağını söylediler ancak böyle bir şey olmadı. Gördüğüm kadarıyla, donanım engellemesi yapmışlar. Şimdi böyle olunca, istediğin kadar hesap açsanız yine ban yiyorsunuz. 6 hesap açtım ve hepsi de ban yedi. Çözüm yolları ararken HWID BAN kaldırma programları varmış, ücretsiz olanından denedim ancak sonuç yine aynı. Forum da gördüğüm kadarıyla ücretli olanları kullanırsak sonuç alabiliyormuşuz. Bu yatınca, farklı çözüm yolu denedim. Oda; format atmak oldu. Ancak sonuç hala aynı. Oyunu silip tekrar kurmak, hileleri bilgisayarınızdan tamamen kaldırmak çözüm değil. Bunu inatla dile getiren arkadaşlar, lütfen mesaj sayısı kasmak için yazıp durmayın. En son olarak ise, sanal makine üzerinden deneyeceğim. Eğer aynı şey devam ederse, muhtemelen daha uğraşmayacağım. Sanal makine üzerinden oyunu ne derece sağlıklı oynayabilirim bilmiyorum, deneyip göreceğiz. Sonuçları yine buradan yeni bir konu açarak anlatırım.