Valorant Banlar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Malesef Riot Games Ve Türlü Türlü Sistemleri HWID Yediysen Açılmaz Artık Ban Yinede Sitede Bi Araştır

JWY

Üye
6 HİZMET YILI
kanka bende hessaba erişemiyorum ya

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
abi bu nasıl bi hız oyun daha yeni çıktı hemen hile bulundu :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Thanks for informating us. I would like to point out that riot games are never forgiven for cheats in riot games. I think it should be so. I don't know how ethical it would be to say this on a cheat site: D But ultimately we cheat the balance of the game. Hopefully the discarded hardware bands are not removed.

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese öncelikle kısmı bir geçmiş olsun diyerek konuya giriş yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki, Valorant belli bir süre, kapalı beta şeklinde başlayarak oyun dünyasına giriş yaptı. Kapalı beta süresince oyunun açığından yararlanmak isteyen oyuncular oldu. (Ben de dahil) Çoğumuzun bile çalıştıramadığı hileyi indirdik oyuna girdik ve beta süresinde ban yedik. Ticket attık, oyun herkese açık hale geldiğinde banların kalkacağını söylediler ancak böyle bir şey olmadı. Gördüğüm kadarıyla, donanım engellemesi yapmışlar. Şimdi böyle olunca, istediğin kadar hesap açsanız yine ban yiyorsunuz. 6 hesap açtım ve hepsi de ban yedi. Çözüm yolları ararken HWID BAN kaldırma programları varmış, ücretsiz olanından denedim ancak sonuç yine aynı. Forum da gördüğüm kadarıyla ücretli olanları kullanırsak sonuç alabiliyormuşuz. Bu yatınca, farklı çözüm yolu denedim. Oda; format atmak oldu. Ancak sonuç hala aynı. Oyunu silip tekrar kurmak, hileleri bilgisayarınızdan tamamen kaldırmak çözüm değil. Bunu inatla dile getiren arkadaşlar, lütfen mesaj sayısı kasmak için yazıp durmayın. En son olarak ise, sanal makine üzerinden deneyeceğim. Eğer aynı şey devam ederse, muhtemelen daha uğraşmayacağım. Sanal makine üzerinden oyunu ne derece sağlıklı oynayabilirim bilmiyorum, deneyip göreceğiz. Sonuçları yine buradan yeni bir konu açarak anlatırım.

Selamlar,

Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabının erişimi kesilmiş ve cihaz banı almışsın gibi duruyor. Bunun sebebini açıklamak gerekirse;

Kapalı beta senin de bildiğin gibi çok az sayıda oyuncuya verdiğimiz ve onların oyun deneyimini yaşayarak bize geri bildirimleriyle oyunu çok daha iyi bir halde çıkartmamız için gerçekleşen bir test dönemi. Bu test döneminde tüm oyuncuların bize yardımcı olmasından çok memnunuz. Fakat bunun yanında kuralları ihlal edenler, 3. parti uygulamalar kullananlar, oyundaki bugları kendi lehine kullanmak için oyun deneyimini negatif etkileyenler ve hesap satışı yapanlar hem tüm oyuncuların oyun deneyimini, hem de bizim oyunu test etmemizi negatif yönde etkiliyor. Bu yüzden bu davranışlarda bulunan tüm oyuncuların hesapları kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Senin de hesabının bunlardan biri olduğunu görüyorum.

Bu konuyla ilgili yapılacak ek bir işlem olmadığı için bu ve bu konuyla ilgili gönderdiğin diğer biletler kapanacaktır. Kapalı beta sona erdikten sonra, oyunun tam hali çıkınca hesabındaki ban devam edecek ama cihaz banın kaldırılacak. Böylece yeni bir hesap oluşturarak oyunu oynayabiliyor olacaksın. O zamana dek kendine iyi bak, görüşürüz.
Post automatically merged:

Selamlar,

Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabının erişimi kesilmiş ve cihaz banı almışsın gibi duruyor. Bunun sebebini açıklamak gerekirse;

Kapalı beta senin de bildiğin gibi çok az sayıda oyuncuya verdiğimiz ve onların oyun deneyimini yaşayarak bize geri bildirimleriyle oyunu çok daha iyi bir halde çıkartmamız için gerçekleşen bir test dönemi. Bu test döneminde tüm oyuncuların bize yardımcı olmasından çok memnunuz. Fakat bunun yanında kuralları ihlal edenler, 3. parti uygulamalar kullananlar, oyundaki bugları kendi lehine kullanmak için oyun deneyimini negatif etkileyenler ve hesap satışı yapanlar hem tüm oyuncuların oyun deneyimini, hem de bizim oyunu test etmemizi negatif yönde etkiliyor. Bu yüzden bu davranışlarda bulunan tüm oyuncuların hesapları kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Senin de hesabının bunlardan biri olduğunu görüyorum.

Bu konuyla ilgili yapılacak ek bir işlem olmadığı için bu ve bu konuyla ilgili gönderdiğin diğer biletler kapanacaktır. Kapalı beta sona erdikten sonra, oyunun tam hali çıkınca hesabındaki ban devam edecek ama cihaz banın kaldırılacak. Böylece yeni bir hesap oluşturarak oyunu oynayabiliyor olacaksın. O zamana dek kendine iyi bak, görüşürüz.
bende hile kullanarak donanım banı aldım ve desteğe ticket attım dün bu cevabı verdiler

Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar,

Post automatically merged:

bende hile kullanarak donanım banı aldım ve desteğe ticket attım dün bu cevabı verdiler
Peki ne zaman kalkacak, merak ettim. Oyunun tam hali çıkmadı mı zaten?

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Peki ne zaman kalkacak, merak ettim. Oyunun tam hali çıkmadı mı zaten?
hayır çıkmadı oyun şuan açık betada tam hali ne zaman çıkar bilinmez istersen desteğe ticket at sor bu soruyu banada söyle daha bu konuyla iligli bana hiçbir ticketa cevap vermeyeceklermiş çünkü

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selamlar,

Yapılan işlemlerde bir yanlışlık olmadığını ve bu konuda spesifik bir bilgi paylaşımında bulunmamızın çok mümkün olmadığını söylemem gerekiyor. Donanım yasağı 2 Haziran itibari ile kaldırıldı. Yeni bir hesap açabilir ve oyuna katılabilirsin. Yani donanım yasağın devam etmiyor, ancak cihazını temiz tutmalısın. Hile tespit sistemini tetikleyen bir program veya uygulamaya sahipsen, bu Vanguard'ı etkinleştirebilir. Dolayısıyla gerekli önlemleri almayı unutmamalısın.

Bana verdikleri cevap buydu bugün, hesap açtım denedim ama yine ban yedi hesap

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selamlar,

Yapılan işlemlerde bir yanlışlık olmadığını ve bu konuda spesifik bir bilgi paylaşımında bulunmamızın çok mümkün olmadığını söylemem gerekiyor. Donanım yasağı 2 Haziran itibari ile kaldırıldı. Yeni bir hesap açabilir ve oyuna katılabilirsin. Yani donanım yasağın devam etmiyor, ancak cihazını temiz tutmalısın. Hile tespit sistemini tetikleyen bir program veya uygulamaya sahipsen, bu Vanguard'ı etkinleştirebilir. Dolayısıyla gerekli önlemleri almayı unutmamalısın.

şaka gibiler ya birbirlerinden haberleri yok kapalı betada bana hesabımı açık betaya geçtiğimde kullanmaya devam edeceğimi söyleyip dün bu donanım banını söylediler herkes bireysel iş yapıyor

Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar,

Nasıl cihaz banı kalkmış oluyor yahu? Bilgisayara format attım, herhangi bir hile olması mümkün değil.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben zaten hesap satışından ban yemiştim ama demek istediğim maillerden verdikleri cevaplar çok çelişiyor riot un ceosu dün twitter dan hilecilere 2. şans verilmeyecek diye paylaşım yaptı

abbbro
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selamlar,

Bahsettiğin gibi Kapalı beta süreci için donanım banı alan oyuncuların oyunun tam hali geldiğinde kısıtlaması kaldırıldı. Bu konuda yeni bir hesap açıp oyunlara girebilirsin. Ancak yeniden aynı şekilde bir işlem sağlaman oyundan komple uzaklaştırma almana neden olabilir.

Bu yüzden daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Görüşmek dileğiyle.

banada bunu yazdılar ama durmadan ban yiyorum acaba türk valorant yetkılı bırılerıne ulassak sorsak guzel olur bıldıgınız varmı turk yetkılı biri

Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar,

Bahsettiğin gibi Kapalı beta süreci için donanım banı alan oyuncuların oyunun tam hali geldiğinde kısıtlaması kaldırıldı. Bu konuda yeni bir hesap açıp oyunlara girebilirsin. Ancak yeniden aynı şekilde bir işlem sağlaman oyundan komple uzaklaştırma almana neden olabilir.

Bu yüzden daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Görüşmek dileğiyle.

banada bunu yazdılar ama durmadan ban yiyorum acaba türk valorant yetkılı bırılerıne ulassak sorsak guzel olur bıldıgınız varmı turk yetkılı biri
Bir hata var sistem de ama farkında değiller bence.

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
adamlar şuanda yeni hesap açıp girebilirsiniz diyor ama yinede girmiyor otomatik ban atıyo muhtemelen sistemlerinde bir hata var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...