Son dediğine pek katılmıyorum.Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Şunu belirtmek istiyorum ki riot games oyunlarında yapılan hilelerde riot gamesin hiçbir zaman affı olmuyor. Bence de öyle olması gerekir. Bunu bir hile sitesinde demenin ne kadar etik olacağını bilemiyorumAncak sonuçta hileyle oyunun dengesini bozmuş oluyoruz. Umarım atılan donanım banlar kaldırılmaz.
dostum şuan işe yarayan yok galiba bi sitede gördüm valorantı spoofer yakında ekliceklerini yazmışlar ama bakalım en iyisi sanal makine anlayan yapsında oluyosa bizde ugraşalımÖncelikle geçmiş olsun hepinize,
《İşe yaramayan yöntemler》
İp değiştirmek,Format atmak,Oyunu silip yüklemek, VPN kullanmak, Modem resetlemek, ücretsiz spooferler, hwid changer, regedit ayarları, uuid, evet bu yöntemler hiç bir şekil'de işe yaramaz arkadaşlar boşuna denemeyin yorumlar'da önermeyin.
《İşe Yaran Yöntemler》
Ücretli Spoofer satın almak(İsteyen varsa ayarlarım türk lirası üzerinden)
KVM
Raid
Stick
Bu methodlar işe yarar fakat herkesin bilgisi ve tecrübesi yetmez, araştırmayı bilen ve ingilizcesi olanlar yapabilir.
En iyi çözüm spoofer almak. Diğer yöntemler çöp şuan kendim de spoofer kullanıyorum gayet memnunumdostum şuan işe yarayan yok galiba bi sitede gördüm valorantı spoofer yakında ekliceklerini yazmışlar ama bakalım en iyisi sanal makine anlayan yapsında oluyosa bizde ugraşalım
yardımcı olabiliyosan alalım bizde paralı yada twden baglan sen hallet olmazmıEn iyi çözüm spoofer almak. Diğer yöntemler çöp şuan kendim de spoofer kullanıyorum gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?