Valorant Cihaz banı nasıl kaldırılır? Kaldırılıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hwid ban spoofer valorantta şuanlık kimse çıkarmadığı için dedim çıkarsada sosyal medyaya yaymadığı için öyle yazdım :) Hwid spoofer tabikide işe yarıyor ama şuan valorantta hiç görmedim.
Hwid Spoofer oyuna özel birşey değildir. Hardware ID'ni değiştirir bunun oyunla uzaktan-yakından âlakası dahi yoktur. Biraz araştırma yaparsan bu tür C# uzmanları bunu para karşılığı sana serial idsi ile ölene kadar kullanabileceğin bir şekilde sana özel yapıyor. İlla ücretsiz bulacağım diyorsan yabancı kaynaklardan alabilirsin tabii trojan yemezsen.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Engellesinler onu da değiştirmenin yolu var

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar çoğu kişi kalkıyor vb diye şeyler demiş fakat donanım banı attığı için setup ı değiştirmediğiniz sürece hiçbir şekilde banı kaldıramazsınız.

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gencler sakin olun yavas yavas hwidler kalkicak twitter dan yazdilar bekleyin biraz

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kalkıyor fakat geçici olarak oluyor kalıci değil yani
Pc yi her acma kapamada
Tekrar etmen gerekiyor
Yabancı site kaynaklarındanda araştiriyorum bazen
♦️❤❤❤♦️

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence kalkmaz böyle bir sistem var sonuçta ve oyun free

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bazı sitelerde paralı olarak satılıyor diye biliyorum hwid değiştirme gibi bişeyler tam bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hwid leri zamanında farklı bir windows sürümü kurarak kaldırabiliyordum örneğin sende windows 10 black varsa windows 10 white kurman gerekecek yani aynı windowsu defalarcada kursan çözüm olmayacak farklı bir kurulum yapman gerekiyor

Üye
6 HİZMET YILI
Hwid Ban Spooferin bir işe yaramadığını sanıyorum cümlesi ne ya :D? Kaç senedir birşeyler biliyorsun da hwid ban spoofer bir işe yaramıyor diyorsun, Eski topiclere, konulara bak yöneticilerin bile spoofer kullanın yorumlarını göreceksin burada insanlardan yardım istiyorsun cevap verince okumadan yazdığın için mi oluyor. Komiksin hayatında başarılar, harddiske rame ban diye birşey yok boşa kendini rezil etmeye de gerek yok .HWID Ban var onu da spoofer dışında hiçbirşey kaldırmaz
Riotgames bu baska biseyle karistirdin galiba supermario filan? Spoofer mpoofer filan bir işe yaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...