Valorant Cihaz Banı ve Main Hesabımın banı hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hesap banını kaldırmanın bir yolu yok malesef geçmiş olsun. Cihaz yasağını ise bazı method ve spooferlarla anında kaldırabilirsin. Ama bunların her sistemde çalışacağının garantisi yoktur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Main hesabın banını açmazlar boşa hayal kurma derim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
fixlemiş hileyi kullanamıyon knk o nasıl oldu hiç anlamadım bile

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aga geçmiş olsun belli olduysa hilen biraz zor kaldırmak ya yani programla falan kaldıramazsın roblox değil neticede koskoca valo

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Spoofer disinda yapabilecegin baska bir sey yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
Forumda spoofer bulunmuyor hocam

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kötü olmuş hocam ama açmazlar 3.parti yazılımdan yediğin için geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
daha bir şey yapılamaz kanka geçmiş olsun riot laf dinlemez.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
başka hesaba girip denemeyein yine ban yersiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fiyatı 279 dolar olarak belirlendi. Diğer yandan, Galaxy Watch 6 Pro modelinin hem GPS hem de hücresel bağlantı özelliklerine sahip versiyonu 499 dolara satışa sunulacak.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Cihaz banı ise, genellikle hesap banı ile aynı nedenlerden dolayı uygulanır ve hesabınızın banlanması durumunda aynı cihazla yeni bir hesap oluşturmaya çalıştığınızda karşınıza çıkabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
o hesabı unut. forumda valo spoofer yok ya parayla alacaksın ya da 3 ay bekleyeceksin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden
geçmiş olsun knk umarım bir an önce çözersin

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum hesabın gitti artık hiç bir şekilde alamazsın. hwid için de konuları incele methotlar var ya da ücretli spoofer ile yardım alarak yapabilirsin. dikkat et herkese güvenme spoofer işinde

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka fixlenmiş hileyi kullanmazsın ki ? direk kullanıma kapanıyor hileler hesabın banını da açtıramazsın vpyi de alamazsın g.o

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
öncelikle o hesap gitti. spoofer konusunda da çok zor bulman, hiç tecrüben yoksa denememen daha hayırlı 3 ay sonra en azından cihaz banın kalkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...