Seçkin Üye
abi ne güzel ya ban yemeye çalışman ben korkuyorum bir 3 ay daha beklicem diebilmiyorum hocam bakayım tekrar ban yemeye calisiyorum sitedeki esp ile
abi ne güzel ya ban yemeye çalışman ben korkuyorum bir 3 ay daha beklicem diebilmiyorum hocam bakayım tekrar ban yemeye calisiyorum sitedeki esp ile
reis napalim ya cok degisik bir olay cünküabi ne güzel ya ban yemeye çalışman ben korkuyorum bir 3 ay daha beklicem die![]()
Hocam önceden donanım banı yemiştim banı yediğim 2. gün bilgisayarı formatladım oyuna girmeye çalıştım girdi hile yaptım yine donanım banı yedim (delay banı) yine format atayım belki düzelir dedim ve düzeldi 5 defa aynı şeyi yaşadım max 10 gün beklemişimdir hwid banının açılmasınıBilgilendirme doğru mu bilmiyorum fakat teşşekür ederim donanim banının format ile alakasi ne anlamadim
Formatla hwid ban kalkmazbu olay doğru olabilir bende banı öyle kaldırdım ama şuan bu bir teori hocam
Spoofer kullanman gerekiyorben van152 yedim format attım ancak hala düzelmedı bu konuda bılgısı olanlar yardımcı olabilirmi
naptın hocam ban meselesinihaber ederim hocam bakayım hwid banı yemişsem sürüm yükselteceğim hileyi kullanmak için sürüm düşürmüştüm eger kalkmissa bu iste bir sey var
Böyle eskiden ban kalkıyordu fakat bunu düzeltmişlerdi yeni olarak ilk defa senden duyuyorummerhaba benim bir sorum olacak ben hile yaptığımda delay ban ile normal hwid yiyorum fakat bilgisayarı formatladığımda ne hwid ne delay ban kalıyor dün 152 hatası alıyordum format attım bugün düzelmiş oyuna girebiliyorum 10 oyun attım hala ban yemedim sebebi nedir sizce
win 11 e geçip de böyle olan gördüm baya şans mıdır bilmiyorum artıkÇok büyük ihtimalle şans
hocam delay ban attırdım kendime bilgisayarı formatlayacağım birazdan sonra tekrar yükleyeceğim eger olursa yazarim burayanaptın hocam ban meselesini
kolay gelsin haber bekliyoruzhocam delay ban attırdım kendime bilgisayarı formatlayacağım birazdan sonra tekrar yükleyeceğim eger olursa yazarim buraya