Valorant cihaz banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam hesap banı yiyiyor olabilirsin çünkü anakar,ekran kartı,ssd ya da hard disk vanguard hepsine atıyor artık

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam imkansiz anakartiniz hâla ayni ayni serial numaralar isterseniz win 8 10 11 kurun farketmez değistirmedigin sürece hala hwidlisindir dikkat edin

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
10 oyun değilde genelde 10 gün içinde belli oluyor hwid banın devam edip etmediği

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
merhaba benim bir sorum olacak ben hile yaptığımda delay ban ile normal hwid yiyorum fakat bilgisayarı formatladığımda ne hwid ne delay ban kalıyor dün 152 hatası alıyordum format attım bugün düzelmiş oyuna girebiliyorum 10 oyun attım hala ban yemedim sebebi nedir sizce
ben bir sürü spoofer denedim olmadı sende formatla çözüldümü hocam .d

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhaba benim bir sorum olacak ben hile yaptığımda delay ban ile normal hwid yiyorum fakat bilgisayarı formatladığımda ne hwid ne delay ban kalıyor dün 152 hatası alıyordum format attım bugün düzelmiş oyuna girebiliyorum 10 oyun attım hala ban yemedim sebebi nedir sizce
windows kaç

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Anakart HWID sorgulanmamış yada HWID kimliği mevcut değilmiş olabilir. Anakartın adı ne

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Nasıl mümkün olabiliyor yahu bu insanlar spoofer boşuna mı alıyor o zaman

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
anakart ban yiyip nasıl format atıp kurtula biliyordun er yada geç yüce adalet seni bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...