Valorant Donanım Banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler GTA V te başlangıç görevinde hata aldığım için amd software adlı driverı silip farklı versiyonunu indirdim bunu indirdikten sonra 1 hafta kadar valoranta girmedim ama ondan önce 1 ay kadar oynadım sonra 1 haftalık bi taşınma sürecimiz oldu dediğim gibi 26-01-2020 de oyuna girdiğimde 3.parti yazılım banı yedim ve açtığım tüm hesaplar hata kodu- 4 ve 5 gibi sorunları verip bağlantı hatası yazıyor hatada oyundan atıyor ve donanım banı yiyorum kalıcı olarak format atmaya çalıştım fakat atamıyorum bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu sıfırlanamadı diyoru şuanda windows 10 güncelliyorum bu sayede format atabileceğim yazılar okudum fakat format atınca düzelme imkanı varmı bilmiyorum çünkü oynayabiliyordum dediğim gibi software driverını değiştirmeden önce format atmadan veya donanım değiştirmeden ban yemeden farklı hesap oynayabileceğim bir çözüm varmıdır ?

I am SherLocked
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Valla şu an ben de o sorun üstüne çalışıyorum. Daha önceden yani bundan 2 gün önce banı mı kaldırdım ama yaptığım yüzünden tekrar ban yedim. Sanırım çözümün farklı bir Hard Disk almak olacaktır. Bunu dene, yeni bi Hard Disk al ve ona kur ama sakın PC'nde 3. parti yazılım bulunmasın.

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
1 kere donanım banı yediysen hiç format atma o düzeltemez bende gereksiz ban yedim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bugün bir başlıkta birisi yazmış, hdd almış 40 gb valorantı oraya yüklemiş halloldu diyordu. Bir araştır istersen.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Anlamadığım Şey Şu Amd software nin bizzat kendi driverini indirdim zten olan bişeyın farklı versiyonuydu ondan sonra hiç birşey indirmedim ztn bunu nasıl 3.parti yazılım olarak algılayabilirki yani bu kadar saçma bir ban sistemi sebebimi olur
oyuna giriyorum 1 maç giriyorum 5-6 turda atıyor oyundan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knk donanım banı yediysen format atma işe yaramaz ve ıp adresini değiştirmen lazım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bir arkadaşın imzazı var yukarıdaki entrylerde tamamen onunla ilgili :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim kuzenimde ban yemiş ondan bana vanguard yüzünden yedim demişti bi bak istersen

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bende kapalı betada ban yedim hile yüzünden fakat desteğe yazdığım ne zaman açılacağına dair tarih vermiyolar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yeni bir hard disk al. Bilgisayarındaki tüm riot games oyunlarını sil. Ardından Valorant indir ve aldığın yeni hard diske oyunu kur. Çalışacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aynı problemim var, biçimlendiremiyorum bile çünkü ekranım bozulduğundan HDMI sürücülerini kaybetmekten korkuyorum ve biçimlendirmeden sonra yapılandırılıp yapılandırılmayacağını bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Banı kaldırmamnın 2 yolu vardır 1.yol yeni hardisk alıp ona windows kurmak 2.yol ise spoofer kullanmak spoofer istiyorsan bana ulaşabilirsin

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum donanım banını aldıysan mecburen anakart değiştereceksin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler GTA V te başlangıç görevinde hata aldığım için amd software adlı driverı silip farklı versiyonunu indirdim bunu indirdikten sonra 1 hafta kadar valoranta girmedim ama ondan önce 1 ay kadar oynadım sonra 1 haftalık bi taşınma sürecimiz oldu dediğim gibi 26-01-2020 de oyuna girdiğimde 3.parti yazılım banı yedim ve açtığım tüm hesaplar hata kodu- 4 ve 5 gibi sorunları verip bağlantı hatası yazıyor hatada oyundan atıyor ve donanım banı yiyorum kalıcı olarak format atmaya çalıştım fakat atamıyorum bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu sıfırlanamadı diyoru şuanda windows 10 güncelliyorum bu sayede format atabileceğim yazılar okudum fakat format atınca düzelme imkanı varmı bilmiyorum çünkü oynayabiliyordum dediğim gibi software driverını değiştirmeden önce format atmadan veya donanım değiştirmeden ban yemeden farklı hesap oynayabileceğim bir çözüm varmıdır ?

Aga aynı sıkıntı bende de var saçma bir şekilde donanım banı yedim eğer çözümünü bulursan beni de bilgilendir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...