Valorant Donanım Banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şey var diye biliyorum mesela oyun c diyelim bi d diskide kurmayı dene oluyor galiba bi yerden görmüştüm

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Herhangi bir donanıma atmış olabilir . Sıkıntılı bir durum kolay gelsin. Ben Ekran kartına atıyor diye biliyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hwid Spoofer iş görür 10 - 50 dolar arası satılan spooferlar var internetten araştır benim bildiğim bir tane var fakat şu an satışları durduruldu o yüzden kendin araştırman gerekecek.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Valorant donanım banları açılmaz.

Bal gibi açılır kardeşim. Bu işte ticaret yapanlar var aylığı 2000 TL civarına denk gelen hilelerin yanında spoofer veriyorlar ban yediğin zaman tekrar oynayabiliyorsun. Hile ile eloboosting yapanlar var hilenin parasını misliyle çıkartıyorlar. Hile kullanan hesap ile eloboost yapılcak hesap aynı oyuna giriyor o şekilde rank kasılıyor. Kaldı ki bu adamlar ban yediği zaman tekrar oynayamayacak olsalardı bu işe hiç atılmazlardı. Tam olarak bilmeden yazma kanka

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valorant sadece ana karta ban atıyor aldığın hileciye sor istersen hilenin içinde bazen spoofer oluyor onu aktif etmen gerekiyor aktif ettiğinde ana kartını id yi değiştiriyor ve devam edebiliyosun

Üye
5 HİZMET YILI
I tried a few spoofers but they only let me play 1 match and then get error code.. i know there is a cheeto for valorant that can bypass that ban but it'll cost ya. I tried it before and never got booted from a match but i stopped playing eventually lol.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sistemine hdd veya ssd ekleyip valoyu o birime kurarsa banı kalkıyor. bende ilk kalktığı zaman çok şaşırmıştım ama %100 işe yarıyor.
spoofer %90 çözüm sağlar ama bu arkadaşın fikride ilk defa duymama rağmen mantıklı geldi

Üye
6 HİZMET YILI
spoofer satın al hocam en temizi devam ediyoruz hileye

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun bekleneni vermedi bence cs16 daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...