Valorant donanım banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar valorant'tan donanım banı yedim nereye attıklarını nasıl öğrenebilirim birde ticket attım banım ne zaman kalkacak diye 5 gün oldu yanıt gelmedi sizce bu normal mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
vanguard tarafından atılan donanım banları monitör seri numarasından tut klavye seri numarasına kadar etkili dolayısıyla komple yeni bir bilgisayara geçmen lazım şu an o bilgisayarındaki her parça ve ekipman banlı diğer bir yol ise paralı spoofer kullanman

Üye
5 HİZMET YILI
vanguard tarafından atılan donanım banları monitör seri numarasından tut klavye seri numarasına kadar etkili dolayısıyla komple yeni bir bilgisayara geçmen lazım şu an o bilgisayarındaki her parça ve ekipman banlı diğer bir yol ise paralı spoofer kullanman
kalkmıyor diye iliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
[/QUOTE
piyasada bisürü spoofer var ama nerdeyse hiçbiri işe yaramıyor senin bildiğin işe yarayan spoofer varsa özelden yazarsan sevinirim :)

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dc varsa bana adını at sana yazim nasıl yapıcagını

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka bir sürü spoofer var evet çoğu bedava spoofer fixlenmesi normal değil mi? piyasada 100 dolara da spoofer var şahsen ben 50 dolarlık denedim işimi görmedi ama gören birkaç kişiyle konuştum çözende var yani

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka bir sürü spoofer var evet çoğu bedava spoofer fixlenmesi normal değil mi? piyasada 100 dolara da spoofer var şahsen ben 50 dolarlık denedim işimi görmedi ama gören birkaç kişiyle konuştum çözende var yani
bro biliyorum bu spooferı ama kullanıcı yorumlarını okumam yetti çoğu sahte işe yaramaz yazmışlar 50dolar 100 dolarda az mevla değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bro biliyorum bu spooferı ama kullanıcı yorumlarını okumam yetti çoğu sahte işe yaramaz yazmışlar 50dolar 100 dolarda az mevla değil
aynen öyle kanka yani ben kullandım 50 dolar girdi çözmedi ama dediğim gibi şimdi hepsini k4k4lamaya gerek yok çünkü gözümle de gördüm çalışan olduğunu

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynen öyle kanka yani ben kullandım 50 dolar girdi çözmedi ama dediğim gibi şimdi hepsini k4k4lamaya gerek yok çünkü gözümle de gördüm çalışan olduğunu
bro özelden bana yazabilir misin hangi spoofer olduğunu

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bilgisiyarın iç parçalarını deyiştir daha güzelini al yararlı olur belki kanka

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
site linki atmak yasak mı bilmiyorum ama özelden mesaj atabiliyorsan at bir site vereceğim gerçi orasıda ücretli

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
o şekilde ticket atma çünkü donanım banı kalkmıyor. mazeret uydurman gerekiyor. mesela ben öyle yaptım 5 martta kaldıracaklar. donanım banını attıkları yeri de sor şansın varsa söylerler. (mazeretim bilgisayarı 2.el olarak aldığımı söyledim hiç oyun oynamadığımı söyledim böyle bi zaman verdiler. gidip pc almaktan iyidir)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vanguard is now the best anti cheat on the market so i suggest u to not spend 50$ for nothing

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
internet sağlayacınızla görüşerek ip deişikliği isteyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga eğer cevap alamıyorsan birkaç kere daha eposta at ama spam yapma sonunda görürler konumu bilmiyorum ne yazıkki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...