cmd açılınca npm install yaz sonrasında npm start yaz bakalım olacak mı bende öyle oldu @er4yakcay
Node indirmemişmisiniz efendim?'node' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. en son cmd yazıp node app.js yazınca böyle diyor yardımcı olur musun ?
Bunu yapımını anlattım zaten de pek bakmadn anlamışlardırcmd açılınca npm install yaz sonrasında npm start yaz bakalım olacak mı bende öyle oldu @er4yakcay
Ben Visualcode ile açıyorum siz ne ile açıyorsanız fark etmiyor düzenlerseniz ve kaydederseniz bir sıkıntı olmazUfak bir anlatım hatası var app.js yi notepad ++ ile açmanız lazım orada token yazan yere auth-tokeninizi yazmanız gerekiyor yoksa çalışmıyor
Eğer Açıldığında site baştan f5 çekiyor ise Yolu : app.js> birlikte aç > notepad > Const TOKEN "buraya aldığımız author-token'ini yapıştırın"evet kurdum
buyur reis sayfa 1 sn de bir kendini yeniliyor twitch hesabıma girdimi onuda bilmiyorumSayfa yeniliyip durarkenki cmd yazsını atarmısınız acaba
Post automatically merged:
Sayfa yeniliyip durarkenki cmd yazsını atarmısınız acaba
kanka rejection id kaçta idiDüştü teşekkür ederim güzel post
Package.json'ına sağ tıklayarak birlikte aç diyip notepad(notdefteri) seçinkanka tokeni yazacağımız yere giremedim bir yardımcı olsan
programı yaptımda app yi açtığımda chrome açılıyor açılır açılmaz kapanıyor hata veriyor anlamadım ne olduğunuauth -token'inizi girdinizmi acaba
Daha hızlı ve chate !drop yazarak otomatik point topluyor ve engel yemiyor fark budur
githubda app nin kendisinin içindeki token yerini editleyin diyor bu aradaPackage.json'ına sağ tıklayarak birlikte aç diyip notepad(notdefteri) seçin
Onu yedek olarak düşünün eğer olmadı ise app.js'i editleyip yapabilirsiniz diye en alt kısma not geçmişim zatenprogramı yaptımda app yi açtığımda chrome açılıyor açılır açılmaz kapanıyor hata veriyor anlamadım ne olduğunu
Post automatically merged:
githubda app nin kendisinin içindeki token yerini editleyin diyor bu arada
Rica ederimbende çalıştı thankssss
İyi oyunlarsonunda şu oyunu oynıcam ag kaç aydır drop duşmuyor hemen denıyım
Ne demekeyw bro deniyecem
reis id 260 lardeydı dusmedıRica ederim
İyi oyunlar
Ne demek
Ben size net bir id düşme zamanı söylemedim efendimreis id 260 lardeydı dusmedı
Anlamadım?farklı sıtemı o ?