Valorant drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Sistemim yeterli olmasına rağmen durduk yere droplar yiyorum oyunun ortasında başında bazen de donup kalıyor pcye reset atmam gerekiyor belirli bi nedeni var mıdır ? bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim.
iyi forumlar

Michael Corleone
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arka plandaki açık olan epic steam gibi şeyleri kapatmama rağmen böyle oluyor.
hmm bunu bende yaşamıştım fakat dedigim gibi y aptıgım zaman düzelmişti, spotify chrome falan baya etkiliyordu beni,kökten çözüm arıyorsan format atabilirsin pc ye kesin çözüm olur

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hmm bunu bende yaşamıştım fakat dedigim gibi y aptıgım zaman düzelmişti, spotify chrome falan baya etkiliyordu beni,kökten çözüm arıyorsan format atabilirsin pc ye kesin çözüm olur
Teşekkür ederim yorumun için uzun süre pc açılmamasıyla bu dropun bi alakası olabilir mi peki ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Virüs falan yemiş olabilirsin , bu sıkıntın ne zaman başladı , kısa sürede başladı ise sistem kurtarmadan başka bir geri yükleme noktasını yükleyip dener misin? Sorunun çözülebilir böylece

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Virüs falan yemiş olabilirsin , bu sıkıntın ne zaman başladı , kısa sürede başladı ise sistem kurtarmadan başka bir geri yükleme noktasını yükleyip dener misin? Sorunun çözülebilir böylece
malwarebytes gibi virüs programları ile taratmasını yaptım bi sorun göremedim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya arkada çalışan şeyler donmasına neden oluyordur yada sistemin çok ısınmıştır

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
pc ye virüs bulaşmış olabilir çünkü bazı virüsler arka planda pc yi kullanıyor ve çöktürüyor format atarsan sorun düzelir.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Benimde pcim yeterince güçlü ama artık 5 yıl oldu format atmama rağmen yavaşladığını anlıyorum önceden apex legends gta 5 gibi şeyleri rahatça oynatırken şimdi arada donmalar yapıyor

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Benimde pcim yeterince güçlü ama artık 5 yıl oldu format atmama rağmen yavaşladığını anlıyorum önceden apex legends gta 5 gibi şeyleri rahatça oynatırken şimdi arada donmalar yapıyor
hocam sizin pc artık yorulmuş ve ya kirlenmiş olabilir içini açıp bi temizlemey çalışın gözünüz kesmiyorsa bilen birine götürün o temizlesin yoksa klavyeyi bozabilirsiniz iyi günler.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yeni bir işletim sistemi kullanmayı deneyebilirsiniz yt de birsürü kaynak var bunun hakkında

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden gereksiz uygulamarı kapatmanı öneririm. Diğer donanımlara yük biniyor olabilir.

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka yüksek fps ten de olabilir. Monitör hz ne göre fps yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...