Sistemim yeterli olmasına rağmen durduk yere droplar yiyorum oyunun ortasında başında bazen de donup kalıyor pcye reset atmam gerekiyor belirli bi nedeni var mıdır ? bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim.
iyi forumlar
iyi forumlar
Bu da ısınmaya sebep verir ve oyunu yavaşlatıroyun oynaken arka planda baska bısı acık olabılır ondandır
benimkide aynen oldu sorunu cöze bidinizmi yardımcı olursanız sevinirimSistemim yeterli olmasına rağmen durduk yere droplar yiyorum oyunun ortasında başında bazen de donup kalıyor pcye reset atmam gerekiyor belirli bi nedeni var mıdır ? bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim.
iyi forumlar
Harddiskle ilgili olabilir evet ama işlemci kaynaklı olması daha muhtemel. Valorant ekran kartından çok işlemciye binen bir oyun.oyunda bi optimizasyon sorunu var zaten genel olarak ama kullandığın depolama cihazındanda kaynaklı olabilir 1 yıl önce başıma gelmişti harddisk değiştirdikten sonra düzeldi
hocam arka planda çalışan uygulamaları kapat benimde kasıyor kasınca kapatıyorum düzeliyorSistemim yeterli olmasına rağmen durduk yere droplar yiyorum oyunun ortasında başında bazen de donup kalıyor pcye reset atmam gerekiyor belirli bi nedeni var mıdır ? bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim.
iyi forumlar