Valorant drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Sistemim yeterli olmasına rağmen durduk yere droplar yiyorum oyunun ortasında başında bazen de donup kalıyor pcye reset atmam gerekiyor belirli bi nedeni var mıdır ? bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim.
iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
masaüstünde fazla uygulama olmasın hepsini tek klasore toplayabilirsin ve youtubede ayar öğretenler var onların yaptıklarını yaparsan drop yemeyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Isınma ve ram kaynaklı gibi duruyor . Macunlarınızı ve soğutma sistemini kontrol edin . Aynı zamanda daha yüksek mhz ve gb ramlere geçin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sistemim yeterli olmasına rağmen durduk yere droplar yiyorum oyunun ortasında başında bazen de donup kalıyor pcye reset atmam gerekiyor belirli bi nedeni var mıdır ? bilen arkadaşlar destek olursa sevinirim.
iyi forumlar
benimkide aynen oldu sorunu cöze bidinizmi yardımcı olursanız sevinirim

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Valorant FPS drop sorunu çözümü için yapmanız gereken ilk şey, tüm Windows güncellemelerini yüklemektir.
Windows sürümün güncel mi belki de belki de bundan kaynaklanıyor olabilir?

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu son 1 ayda valorant ile çok şikayetler alıyorum ve bende sürekli ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum bununla ilgili bir güncelleme gelmeli ve format atmanı öneriyorum eğer sorun devam ederse valo ile ilgili bir sıkıntı vardır sistemin yeterliyse

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyunda bi optimizasyon sorunu var zaten genel olarak ama kullandığın depolama cihazındanda kaynaklı olabilir 1 yıl önce başıma gelmişti harddisk değiştirdikten sonra düzeldi

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyunda bi optimizasyon sorunu var zaten genel olarak ama kullandığın depolama cihazındanda kaynaklı olabilir 1 yıl önce başıma gelmişti harddisk değiştirdikten sonra düzeldi
Harddiskle ilgili olabilir evet ama işlemci kaynaklı olması daha muhtemel. Valorant ekran kartından çok işlemciye binen bir oyun.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Temiz bir format at temiz bir virüs taraması yaptır bilgisayar açıp içini güzelce temizle termal macunları yenile ondan sonra bir daha dene

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
iyi forumlar
hocam arka planda çalışan uygulamaları kapat benimde kasıyor kasınca kapatıyorum düzeliyor

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Valorant genel olarak işlemci üzerine kuruludur, daha çok işlemciyi kullanır. Valorant ile eş zamanlı olarak arka planda çalışan ve yoğun işlemci tüketimi kullanan bir uygulama varsa oyunda droplar yaratabilir. Oyunun kurulu olduğu disk durumu da önemli bir faktör disk kapasitesi ve ne tür disk olduğu HDD/SSD başka bir etken ise işlemcinde bulunan termal macun durumu eğer macun eskiyse(uzun süre yenilenmediyse) veya kalitesiz bir macun ise işlemcinin verimli çalışmasını engelleyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...