Açamaz aldığım hesap sıfırdı nick name vs tut her şeyine kadar ben yaptım.Satın alma olayı nasıl oluyor çok bilmiyorum ama eğer şahıstan satin aldıysan o kişi senden önce hile açmış olabilir.
donanım banı yemiş olabilirsin maalesef buda formatla gitmiyor diye biliyorum umarım sebebini bulursun
ya şu ban dalgası olayı varya millet seni hileden raporluyor sistemde bazen yanlışlıkla ban atıyor ikincisi satın aldığın hesapta hile açılmış ve satışa sunulmuş olabilir üçüncüsü satış yapılan hesabını riot takip edebiliyor yani twitch dropta senin IP Adresine tanımlanıyor yani o hesap senin hardware'ine kayıt oluyor gibi düşün Anakartına ekran kartına veya ssd(hdd) hernekadar hesap paylaşımı veya satışı olsada hepsi tek tek banlanıyor.
İD, İP, DNS, Ekran kartı no temp gibi şeyleri değiştir bakalım gene yeme durduk yere.
Yani demek istediğim yeni hesabın olursa gibisinden geçmiş olsun.İlk 2'si hariç 3.cüsüne diyeceğim şey şu olabilir ama bunu hile diye tespit edip neden hemen betadan çıkarıyor?
Post automatically merged:
Değiştirmem bir şey ifade etmez hesap yok elimde.
Dostum Büyük İhtimalle Hesapta Hile açılmış veya riot direkt olarak banlanma sebebi yerine zaten ban yediğin için hile demiş olabilir yaniİlk 2'si hariç 3.cüsüne diyeceğim şey şu olabilir ama bunu hile diye tespit edip neden hemen betadan çıkarıyor?
Post automatically merged:
Değiştirmem bir şey ifade etmez hesap yok elimde.
Dostum Büyük İhtimalle Hesapta Hile açılmış veya riot direkt olarak banlanma sebebi yerine zaten ban yediğin için hile demiş olabilir yani
kapatması aslında kolayValorant Nedense Saçma Spray Mekaniği vs Gereksiz Banlanma Durumuma Gelicek Olursak Yaptıkları Saçma Sapan Anti Cheat'den Dolayı Anti Cheat Oyun İçi Dışındada Çalısıyor Oyuna Girip Aktif Olmak Dışında Oyun Dışında Yaptıgınız Herşeyi Engelliyor Bundan Dolayı Ban Yemiş Olabilirsin Valorantta Hile Yapmamışsındır Ama Başka Oyunda Yapmışsındır Vanguard Bunu Görüyor Bundan Dolayı Olabilir
Hesap lol de yok tft de yok sadece valoda var arka planda da sadece epic games açıktı o kadar.Valorant Nedense Saçma Spray Mekaniği vs Gereksiz Banlanma Durumuma Gelicek Olursak Yaptıkları Saçma Sapan Anti Cheat'den Dolayı Anti Cheat Oyun İçi Dışındada Çalısıyor Oyuna Girip Aktif Olmak Dışında Oyun Dışında Yaptıgınız Herşeyi Engelliyor Bundan Dolayı Ban Yemiş Olabilirsin Valorantta Hile Yapmamışsındır Ama Başka Oyunda Yapmışsındır Vanguard Bunu Görüyor Bundan Dolayı Olabilir
Evet Kolay Vanguarda Sag Tıklayıp Çıkması Yeterli Ama Canın Valorant Oynamak İsterse Pc'yi Yeniden Başlatmak Zorunda Saçma Bir Anti Cheatkapatması aslında kolay
Bende Diyorum ki sana hesabın Başkası adına çıkmış bu yüzden hesap paylaşımından yedin banı yüksek ihtimalle. hileden de değilDostum anlamıyorsun galiba? Hesaba girilmemiş ti ilk ben girdim anladın mı tutortial yaptım vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?