Valorant Durduk Yere Ban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kardeşim bunu eleştiri olarak kabul et lütfen,
Bu forumda geziyorsan ve hile kullanıyorsan herşeyi kabul etmek zorundasın. Benim immortal hesap ban yedi sesimi çıkarmadım. Ama diğer hesabın ban yemesi saçma HWID ban olabilir.
Fakat oyuna girip hile açıyorsun banlanınca yeni hesap açıyorsun ve ondan da ban yiyince oyuna sallıyorsun kusura bakma ama haksızsın bu konuda

Üye
8 HİZMET YILI
Evet durduk yere atıyor MSI afterburner kullandığım ıcın ban yedim.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
hilesiz oyun sağlamak için anti cheat yerine virüs programı yapmıslar xd performansını düşürdüğü gibi suçsuz olan birçok oyuncuyu banlıyor. Riot abim yine herzamanki gibi xd

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hilesiz oyun sağlamak için anti cheat yerine virüs programı yapmıslar xd performansını düşürdüğü gibi suçsuz olan birçok oyuncuyu banlıyor. Riot abim yine herzamanki gibi xd
Yakında lole'de getirirler 10 kill üstü alan banlanır felan :)

Üye
6 HİZMET YILI
Adamlar yeni hesap düşürürsen oynayabilirsin diye ticket cevapladı, yeni hesap düşürdüm oynuyordum o da banlandı :D Şaka gibiler ŞAKA!
Post automatically merged:

6 tane hesap banlandı yetmez mi riot ? Global oyunlarda hile açmadan bi dosya yüzünden bu kadarı yetmez mi ?

Üye
6 HİZMET YILI
Adamlar yeni hesap düşürürsen oynayabilirsin diye ticket cevapladı, yeni hesap düşürdüm oynuyordum o da banlandı :D Şaka gibiler ŞAKA!
Post automatically merged:

6 tane hesap banlandı yetmez mi riot ? Global oyunlarda hile açmadan bi dosya yüzünden bu kadarı yetmez mi ?
aga hangi dosyadan banlıyorki ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Saçma sistem, xigncode den beter çıktı bunlar. En azından xigncode şüpheli dosya olarak detect ettiği dosyayı tarayıp log verdirip oyundan attırıyordu. İşi ileri götürmüş lowlukta arkadaşlar. Suçsuz yere ban yiyen çok kişi var. Konu sahibine gelirsek, suçsuz değilsin. O yüzden ban yemen pek alakadar etmiyor beni. Muhtemelen donanım banı yemişsin ve formatla da gitmez o. (Vanguard donanım banı atıyor mu bilmiyorum.)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben valortantta hesap aldığım zaman uyarmışlardı. izleyerek key düşürdüğün için ban yeme riskin var diye belki olayla bi alakası olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Konuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?

Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.
İp ban da olabilir donanım banı da olabilir emin değilim ama riot cevap verir muhtemelen

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hesap satışı riotun yasakladıgı bir şey hesap satın aldıgını anlarlarsa ban yersin eğerki satın aldıgn adam önceden hile açmışsa yine ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eğer ip ban atıyolarsa baya iyi oyun ücretsiz olcak hilelerden oynynmazdı yoksa cs yi geçicek bu oyun

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
Vanguard sistemini çözebilen yok hala çogu kişi bu durumda oynayamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...