Uzman Üye
Yakında lole'de getirirler 10 kill üstü alan banlanır felanhilesiz oyun sağlamak için anti cheat yerine virüs programı yapmıslar xd performansını düşürdüğü gibi suçsuz olan birçok oyuncuyu banlıyor. Riot abim yine herzamanki gibi xd
aga hangi dosyadan banlıyorki ?Adamlar yeni hesap düşürürsen oynayabilirsin diye ticket cevapladı, yeni hesap düşürdüm oynuyordum o da banlandıŞaka gibiler ŞAKA!
Post automatically merged:
6 tane hesap banlandı yetmez mi riot ? Global oyunlarda hile açmadan bi dosya yüzünden bu kadarı yetmez mi ?
İp ban da olabilir donanım banı da olabilir emin değilim ama riot cevap verir muhtemelenKonuya direk geçeceğim, İlk hesabım da forumda paylaşılan hileyi kullandığım için ban yedim daha sonrasında da, Bilgisayara format atıp yeni bir hesap satın aldım dün bütün bilgilerini değiştim bu sabah 1 el attım ve "Hileci tespit edildi" diyip maçı iptal etti oyunu yeniden başlatmamı istedi ve bende başlattım daha sonra açtım tekrar ve bir anda "Oyuna Erişilemiyor" dedi ben ban yedim? Riot'a ticket attım bakalım ama çok saçma çünkü herhangi bir hile vs açmadım 2.hesapta durduk yere ban yedim bu sorunu yaşayan var mı?
Edit : Hesap sıfırdı arkadaşlar oyuna daha önce hiç girilmemişti tamamen sıfırdı.
Vanguard sistemini çözebilen yok hala çogu kişi bu durumda oynayamıyoruzSelamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?