Valorant Dword hilesini kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Ban yiyen olduysa nasıl yedi vs.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Radar hilesini kapat ki radarda hangi düşmanın konumu açığa çıkardığını ve takım arkadaşlarının da hangisinin yerini görebildiğini gör elindeki WH ile güzel konum al. Farklı hesaplarda maç at, çok oyun oynadıkça hileyle bağın artacak nerde ne yapman gerektiğini çözeceksin.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oynarken adam duvar arkasında falansa aım ını ona kıtleme cok fazla bellı etme hocam

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Knk bu son güncellemede hiç girmedim ama diğer hileyi kullanırken ban yedim 3 4 hesabı plat yapıp sattım. Hile olman bir şeyi değiştirmiyor takım lazım sana toxicler geliyor 4 5 vuruyor ağlıyorsun.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bence en mantıklısı aç kapa yapmak dostum. Sürekli açık oynama, strese giriyorsan çok belli edersin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adam gelirken duvardan üzerinden takip etmiyorsundur demi xd

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yok la o kadarda değil :D
Post automatically merged:

Aç kapa yapamıyorwsun
Nasıl yapamıyorsun anlayamadım? Burada tuş atamışlar çalışmıyor mu? Öğrenmek için soruyorum.
Screenshot_1.png

Üye
4 HİZMET YILI
adam gelirken duvardan üzerinden takip etmiyorsundur demi xd
Post automatically merged:

hileyi kullanan arkadaşım var ve harika bişi yani ban yememen için cok dikkatli olman gerekiyor

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyunu açmadan önce cmd önüne geliyor onları açıp yada kapatıyorsun oyuna girince öyle devam etmek zorundasın oyunda tekrar açamıyorsun.
Hmm anladım ben o ibareleri görünce aç kapa yapılıyor sandım. Varsa net bilgisi olan bilgilendirebilir mi?

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam 0 risk istiyorsan günde 3 bilemedin 4 maç atsan iyi olur hatta 1 maç kaybetseniz ya da 1 maç kötü oynasan senin için daha iyi olur. (ULTRA LEGIT)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
çok fazla cs go hesabı banlattım ve benim hatırladıklarım şunlar belli :
1 . maplerde genellikle nereye bakıyorsanız yine oraya bakın yani
kendi oyun tarzınızla oynayın hatta arkadaşınız varsa gerekirse siz vurmayın arkadaşınıza söyleyin o vursun
2 . bilmediğiniz bir map gelirse o hileyi o maç bence kullanmayın yoksa sürekli duvara bakıyorsun.
3. sova oynuyorsanız rastgele atıyomuş gibi atmayın gerekirse line-up öğrenin (ben cs go oynarken bombayı ister istemez rakibe doğru atıyordum o yüzden bomba kullanmıyordum yani isterseniz böyle karakterler oynamayın)
4. duvara bakmıyormuş gibi yapmayın crossunuzu mantıklı yerlere koyun sonra mouse oynatmadan duvardan gözünüzle izleyin adamı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...