Valorant Dword hilesini kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
kanka raad ol duvarlara aim koyma biraz pro oyuncu izle alışırsın duvarlara aim koymamaya çalış ve crossunu yukarıda tut :)

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Birincisi pcni temizle loglardan uçma vanguard yüzünden zaten şuanlık öyle birşey yok detected olmadığı için. Sonuçta external veya dllsiz,driversiz bir method değil buda 1dk sonra bile olsa fix yiyebilir. Öylelerini gördümki vanguardın tcp udp gelen giden portlarını blocklayıp cleaner açıp titreyerek oynuyo main hesapta farklı yazılımlarla. Sana önerim radar kapat ve normal oyuncudan farkın olmasın yani normalde gidip napıyorsan onu yap ama hile olduğununda bilincinde ol sürekli adamın geleceği yere aim koyma örnek gidip bıçak ultisi açıp jettle adamın aim koyduğu yere uçarak peek atıp kafasına vurma adam senden habersiz sende adamdan habersiz ol timeoutlu sık direkt vurma, hep arkalamaya ve pusmaya oyna zaten söverler mal sanarlar hile olduğun belli olmaz :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Birincisi pcni temizle loglardan uçma vanguard yüzünden zaten şuanlık öyle birşey yok detected olmadığı için. Sonuçta external veya dllsiz,driversiz bir method değil buda 1dk sonra bile olsa fix yiyebilir. Öylelerini gördümki vanguardın tcp udp gelen giden portlarını blocklayıp cleaner açıp titreyerek oynuyo main hesapta farklı yazılımlarla. Sana önerim radar kapat ve normal oyuncudan farkın olmasın yani normalde gidip napıyorsan onu yap ama hile olduğununda bilincinde ol sürekli adamın geleceği yere aim koyma örnek gidip bıçak ultisi açıp jettle adamın aim koyduğu yere uçarak peek atıp kafasına vurma adam senden habersiz sende adamdan habersiz ol timeoutlu sık direkt vurma, hep arkalamaya ve pusmaya oyna zaten söverler mal sanarlar hile olduğun belli olmaz :)
aga müthiş şeyler yazmışsın harbi saol :)

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
adamları asla duvardan izleme infon varsa bakabilirsin sadece
ve günde 4-5 maç at tek bir hesapta

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
anakart banı yiyince 3 ay giremeyeceğini biliyorsun demi şahsen hacı il 3 maç girdim saka gibi beni silver 2 attı full mvp oldugum halde legit oynuyorum duvara aim koymuyorum bakıyorum takımda her el 2-3 çıkıyorsa legit şekilde bende 1-2kill alıyorum hileli arkadaşlarla girince 5 kısı herkez 1kill alıyor herkez legit takılıyor

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
fazla belli etme dostum örnegin duvar arkasında aimi adama koyma hile yokmuş gibi oyna report yememeye çalış

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende 3-4 ay önce kullanıyordum bir tane. aşırı iyi prefire atma arada normal öl hileye güvenmeden

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Ban yiyen olduysa nasıl yedi vs.
kardesim sistem algılamıyorsa report yememeye bak riot bu konu üzerinden aşırı derece ıncelıyor ve ben paralı esp kullandım 3 gun sonra hesap ban yedi hwid yemedim ama şanslıyım o konuda birde fpsn dusuyormu hile acıkken?

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
fazla kasmamaya çalış normal pekkler at duvarla baktığını belli etme antremanlar yap alışırsın

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Zaten konuda da belirtmişler her zaman aynı hesaptan oynama diye

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hilesiz nasıl oynuyorsan öyle oyna mesela sağda solda adam varsa direk prefire çıkma görmezden gel gerekirse öl belli etmemek için

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Fazla duvar izleme ve konuda denilenleri yap çok zor ban yersin.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben ban yemiştim 4 ay sonra açıldı sebebi ise çok oynamamdı 1 hesapla

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Ban yiyen olduysa nasıl yedi vs.
Ya fazla belli etmeden oynarsan sıkıntı olmaz ve günde 6 maçtan fazla atma tavsiyemdir

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben hergün 1 hesapta oynuyorum sorun yaşamadım daha 3 5 reportladım diyen oldu ama sorun yok şuan için legit oynuyorum

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Elbet bir gün kavuşacaksın bu böyle gitmeyecek bansız

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka legit oynamanı tavsiye ediyorum legit oynamazsan banlanırsın çok rahat

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Duvardan kimseyi izleme
Herkese tek vuruş atma
Her oyun 25-30 kill ama
Report yememeye çalış özellikle kendi takımından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...