Valorant hilesini kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hileyi kullandığını açık açık belli etmemelisin. yoksa kısa sürede ban yersin. legit oyna belli etmemeye çalış sanki ses kasıyormuş gibi ara ara öl mesela.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba ilk kez kullanıcaksın elinden geldiginde az report yemeye çaliş ve legit oyna çok belli etme her maç mvp olmaya çalışma çok hırslanma böyle oynarsan ban yeme riskin en aza iner

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben ilk kez valorant chams kullancam yakında ama ne tür şeylere dikkat etmem gerek bilmiyorum
önerisi olan varsa söylesin sürümü 20h2 yaptım şuan herşey hazır sadece biraz fazla forumlarda takılmam lazım.
sakin oynamak duvar arkası bakmamak görünce rahat bi şekilde öldürmek

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Elinden gelebildiğince legit oynamak senin ve hesabına güvende sağlar insanlar senden fazla şüphelenmez hocam 3 vuruyorsan 2 kere öl mesela

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka eğer esp açıcaksan şunlara dikkat et bir adamlara bakma duvar içinden normal oyuncu gibi davran

Üye
2 HİZMET YILI
adamları duvardan izlememeye dikkat et arada bir oyun kaybetkli belli olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka chamsı adam akıllı kullan cünkü insan ister istemez mauseyi adamın üzewrine götürüyor o yüzden dikkatli ol bide cok ard arta kill alıcam diye belli etme

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Valorantta 50 dolarlık hile kullanmadığın sürece ban yersin. Duvarın arkasına aim koyma, bazen bilerek öl, bazen adamın sağında olduğunu bile bile sola peek at sonra sağa dön eğer seni vuramamışsa zaten vurursun. Duvarın arkasından adamın üzerine aim koyarsan, adam çıkmadan ateş falan etmeye çalışırsan çok fazla oynayamazsın hileyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...