Knk bu son güncellemede hiç girmedim ama diğer hileyi kullanırken ban yedim 3 4 hesabı plat yapıp sattım. Hile olman bir şeyi değiştirmiyor takım lazım sana toxicler geliyor 4 5 vuruyor ağlıyorsun.Arkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Ban yiyen olduysa nasıl yedi vs.
Yok la o kadarda değiladam gelirken duvardan üzerinden takip etmiyorsundur demi xd
Aç kapa yapamıyorwsunBence en mantıklısı aç kapa yapmak dostum. Sürekli açık oynama, strese giriyorsan çok belli edersin.
Kendine takım bul dostum yoksa yükselemezsin boşuna vakit kaybı olur.Yok la o kadarda değil
Post automatically merged:
Aç kapa yapamıyorwsun
önerini dikkate alcağım kanka eyvKendine takım bul dostum yoksa yükselemezsin boşuna vakit kaybı olur.
Nasıl yapamıyorsun anlayamadım? Burada tuş atamışlar çalışmıyor mu? Öğrenmek için soruyorum.Yok la o kadarda değil
Post automatically merged:
Aç kapa yapamıyorwsun
adam gelirken duvardan üzerinden takip etmiyorsundur demi xd
Arkadaşlar kendimi çok fazla kasıyorum hile ile oynarken nelere dikkat etmem lazım bir hesapta kaç oyun atmam lazım bu gibi şeyler hakkında hile kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Ban yiyen olduysa nasıl yedi vs.
Oyuna girmeden önce ayarlanıyor diye biliyorumNasıl yapamıyorsun anlayamadım? Burada tuş atamışlar çalışmıyor mu? Öğrenmek için soruyorum.Ekli dosyayı görüntüle 71853
Hmm anladım ben o ibareleri görünce aç kapa yapılıyor sandım. Varsa net bilgisi olan bilgilendirebilir mi?Oyuna girmeden önce ayarlanıyor diye biliyorum
Hmm anladım ben o ibareleri görünce aç kapa yapılıyor sandım. Varsa net bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
anladım teşekkürşer dostum.Kişiye göre değişiyor forumlarda satabiliyorsun boş hesap 40 50 arası.
kanka bana da zor geliyordu ama zamanla oluyorsun forumda aktif ol elinden geldiğince bildiğin konulara dahil olbaba ne zaman ne zaman skadad bi süper üye olamadık ki tadına bakayım da bişeyler diyeyim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?